- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
up
senior tag
Jobbat mondok: havernál Kyro csipes Hercules kártyával NFS6-ban csak az autóknak van textúrája, bármely más objektum (ideértve az eget is) tök vörös, és ilyen feliratot tartalmaz: bad actors, no cookies. Elképzelésem nincs, hogy mi lehet a gond. A demóval is ezt csinálja, tehát szerintem nem az a gond, hogy a tdk kiadású van meg neki. Asszem legutóbbi driverrel, de ennyire nem vagyok képben. Ha van ötlet, ne habozzatok! :)
-
WaterLo
aktív tag
Van egy kis gondom : LFS, valamint NFSHP2 alatt (több játéknál nem néztem) is az autókról ''eltűnt a fényes felület'', azaz nem verődik vissza az autók felületén a környezet, matt színük van. Sajna nem tudom, milyen közbeavatkozás eredménye lett a dolog, ami független drivertől, bios-beállítástól, és a WinXP reinstallal sem változott. Tesztprogramoknál nem jelentkezik.
A kártya egy Radeon 9700pro.
Minden ötletet előre is köszönök.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest