Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!4870 ATI és a klón nem jó,mert a két monitor azonos időben megy,de két különböző felbontáson(1680x1050Vs.720p).Sőt van,hogy én HD-zek,csajom meg használja ugynakkor a gépet,tehát klónozás kicsukva.
sfdrakex
em nem az a probléma,már próbáltam.Közben meg van a megoldás.VMR7-re átállítottam és minden okés lett.Amúgy a hiba csak bizonyos MKW fileoknál jött elő,de ott sem mindegyiken(főleg japán manga).Még végigpróbálgatom a többi leképzési módot is.A Philips dvd lejátszóm ugyan ezt csinálja.SCARTon hibátlanul megy a felirat,de HDMI-kábelnél nuku,nista.Szerencsére ott minkettő kábel él és csak kapcsolgatnom kell a két lehetőség közt.
Köszöntem a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.29
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
em nem az a probléma,már próbáltam.