Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok,
egyik kmplayer frissítés után azzal szembesültem, hogy a fényképezőgépemmel felvett (nem módosítótt, tehát a gépről letöltve) videók visszajátszásánál a kmplayer úgy gondolja, hogy a képernyőre kiteszi és folyamatosan mutatja a felvétel dátumát, idejét és persze pörögnek a másodpercek a kép alsó harmadában. Valószínűleg az mts fájlból olvassa ki ezeket valahonnan, csak éppen erre én nem vagyok kíváncsi és egy egy rövidebb emlék esetében, amit nem akarok megvágni csak azért nincs kedvem átkonvertálgatni a fájlokat, hogy ez eltűnjön. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Meg ilyet is kiír: audio adatfolyam kiválasztása: S: pgs
Ez az indulás után 1-2 másodperccel csinálja, ekkor írja ki ezt az audio ünezetet és ezzel jelenik meg a time code, ráadásul miatta a eljátszás is megakad egy pillanatra.
Valahol arra kéne rávenni a kmplayer-t, hogy ne olvasgasson ki metaadatokat az mts-ből.Help!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest