Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Jocimaci
csendes tag
Szeretnék egy brutális nagy piros pontot adni iliusi társunknak a [link] korrekt és gyors üzletésrt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
kjani18
őstag
veze kollégának kérnék nagy pirosat ezért az üzletért gyors pontos megbízható ember.
-
csoresz
csendes tag
szeretnék kérni egy nagy piros pontot JAXX forumtársnak ezért a kiválo üzletért [link]
-
szokegergely
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot szicsu.leon kollégának az álmaim alaplapjáért: Asus P8Z77 V Delux
Nélküle nem lehetett volna ilyen alaplapom...Korrekt áron adta,gyorsan eljuttatta,és végig tartotta akapcsolatot...hirdetéstől a beüzemelésig és a tesztekig
-
ToMmY_hun
senior tag
Szeretnék egy piros pontot kérni CsBence93 felhasználónak ezért az üzletért. Szimpatikus, korrekt vevő, mindennek bátran ajánlom a vele való üzletelést.
-
Kérnék egy pirosat Ramses07 kollégának. Egy Telenor SIM-et vett tőlem. Mit mondjak? Minden oké volt!
-
szokegergely
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Matthisa kollegának a szuper videókártyáéert][link]
Korrekt, pontos, gyors üzletfél...
-
Macmazsola
csendes tag
Pete87 nek egy pirost bevésni tessék, korrekt, megbízható, köszönöm szépen
-
hapro123
újonc
Kérek szépen egy piros pontot a pegazus kollégának, ezt vettem meg tőle:
Opteron 180 (alias x2 4800+)
Nagyon segítőkész, megbízható partner, mindenkinek ajánlani tudom. -
mfercso
tag
Hatalmas Piros Pontot szeretnék turcsa usernek a usb kábelért ami bearanyozta a tulajdonos napját !!
Korrekt partner, mindenkinek ajánlom az üzletet vele! -
V.T.
aktív tag
Hatalmas Piros Pontot szeretnék Karambola kolégának ezért Gutar hero Ps3 játékért.
Korrekt partner, mindenkinek ajánlom az üzletet vele! -
torocsik
tag
Pirosat kérek Eagle16 kollégának, ezt vettem tőle. Korrekt gyors pontos eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Üdv
Egy piros pontot szeretnék kérni Malibuuu PH társnak a gyors és korrekt vásárlásért
-
Exteez
csendes tag
Kérnék egy hatalmas Pirosat morvaigaben Kollégának, aki ingyen adott egy Metro 2033-at. Sok sok UP-ot neki!
-
Piros pont zuhi_ kollégának a hipergyorsan elküldött fsp hexa 400w-os tápért és a megbízható üzletelésért!
ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést!
-
salieri. fórumtársunknak mehet a piros pont!
Egy Shimano RD-M761 XT váltót vettem Tőle. Úgy adta postára, hogy még el sem ment az utalt összeg.Persze ehhez hozzátartozik, hogy én sem ma kezdtem.
Bátran ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést. Gyors, precíz, megbízható! -
illes.bence
tag
Enzolord partnernek egy piros pontot adok! Korrekt üzlet volt! Bontatlan, tökéletes állapotú alaplaphoz jutottam hozzá, jó áron! Pacsi Enzolordnak
-
puhoska76
tag
Andrewstar-nak kérnék ehgy pirosat gyors korrekt
ez volt a biznisz
-
Jubiii
tag
W1 fórumtársnak jár egy hatalmas piros, mert segített megszerezni egy telefontokot, ami szinte beszerezhetetlen. Hírdetés nem lett feladva, ettől függetlenül szeretném ha megkapná a pöttyöt, mert megérdemli!
[ Módosította: Oczu ]
-
colossal404
csendes tag
Kérnék Arel-nek egy nagy pirosat, hihetetlen gyorsan postázta nekem ezt a procit tökéletesen működőképesen
-
Repsol600
addikt
Kérnék egy pirosat huszi.gyb kollégának egy Asus alaplapot vett tőlem, megbízható üzlettárs!
-
Macei
tag
Slownz-nak kérnék egy pirospontot a SanDisk lejátszóért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott
-
maathe
senior tag
Megy a piros flash pete-nek a Roccat Kova[+]-okért.
-
.bruszli.
senior tag
Kérnék egy újabb pirosat Lasy kollegának a 8 GB micro SD kártya miatt is.
-
sidocious
csendes tag
piros pontot kérek retfirg tagnak ezért az üzletért.
-
ktm1330
csendes tag
pirosat kérnék pisti666 kollégának a Sapphire Ati HD 4870 512mb vga-ért
-
dbeszter
újonc
piros pont jár Borkarico nak ez az üzlet miatt:[link].
pontos megbzható .csak ajánlani tudom. -
.bruszli.
senior tag
joccy kollega érdemel PIROS pontot, innét vásárolt egy 16 GB micro SD kártyát. Rendben ment a dolog,mint mindig...nagyon korrekt üzletfél !
-
postrike
csendes tag
spista222: kollégának Piros pont az Asus A7n8x alaplapért
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Szeretnék kérni helkis -kollégának 1 pirost!
Low profilú vga-t vettem tőle!
Minden a megbeszéltek szerint zajlott!
Nagyon rendes segítőkész és megbízható eladó!
Bátran ajánlom mindenkinek! -
.bruszli.
senior tag
ftomy11 érdemel pirosat, 32 GB microSD kártyát vásárolt. Korrekt üzletfél,rendben ment minden.
-
.bruszli.
senior tag
blaki érdemel pirosat a w980 üzlet kapcsán. Rendben ment minden.
Lasy kollegának is kérnék egy hatalmas piros pontot,mert ez az üzlet nem jött volna létre nélküle. Köszönöm a gyors és korrekt közbenjárást,moddingot,postázást !
-
bluedog
csendes tag
Pirospont jár LeC fórumtársnak a Kingston ramokért és egy WD Blue vinyóért!
-
John Rose
aktív tag
Kérnék Goatman kolléga részére egy piros pontot a tökéletesen üzemelő Millenium DVD lejátszóért. Nagyon korrekt üzletfélnek bizonyult, ajánlom mindenkinek aki boltolna vele.
-
tiborandras kollégának, kérnék 1 piros pontot a jobbik fajtából, mert nagyon megérdemli
Ezt vettem tőle, maximálisan korrekt segítőkész, azt hiszem ha mindenki így állna a dolgokhoz a hardveraprón, nem lenne mit csinálnunk nekünk apródoknak
-
bexy
csendes tag
Kérnék egy pirosat Hardstyler01 kollégának a remek üzletért.
Csak ajánlom, mivel korrekt, gyors...
-
Apofix
újonc
maxi7 -nek piros pont a korrekt üzletért .
-
Genius633
csendes tag
Kérnék egy pirosat Jokrr-nek ezért: Battlefield 3 Premium
-
Onadiar
csendes tag
Egy hatalmas Piros pontot szeretnék kérni djkocka kollégának 1 orion hs-280 középsugárzó miatt. Minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
irong85
csendes tag
Pirospontot kérnék norbee2244-nek ezért.
Kedves, megbízható eladó, ajánlom mindenkinek!!!!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest