- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz antikomcsi #3 üzenetére
Nem feltétlenül gagyi a PRO sem (az A-változat legalábbis), a lényegük az, hogy nem csilivili gamer RGB lapok, hanem inkább átlagosabb felhasználásra vannak tervezve (ahogy a nevükben benne van, akár munkára is).
Nekem PRO B660M-A van, a 13700KF-et simán kiszolgálja (tehát teljesen jó VRM van rajta, 200W fölött sem izzad különösebben ha van egy kis légmozgás a házban), a portválaszték/felszereltség távol áll a csúcs lapoktól, de szerintem bőven vállalható. Kb. 30-40 euróval vettem drágábban, mint 5.5 éve az AM4-es B350 Tomahawk-ot, ami VRM ügyileg elég gagyi volt (légmozgás nélkül még a 65W-os procikkal is gondja volt). LGA1700-as B lapoknál az OC/UV lehetőség hiányzik, ami nekem valamennyire hátrány (emiatt szerintem a drágább B lapoknak semmi értelmük), de sokaknak szerintem így is jó lehet, főleg ha nem K procit vesznek bele.Az persze igaz, hogy általánosságban az árak nagyon elmentek, főleg Z lapoknál. Egyáltalán nem jó az irány.
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Nekem annyira ellentmondásos, hogy egy termék neve, vagy benne van a nevében, hogy "PRO" és az gyakorlatilag a belépőszintre szánt "leggagyibb" portéka.
Amúgy mindenkinek azt kívánom, bármilyen rendszert is használ, az nagyon sokáig legyen jó, és ne menjen benne tönkre semmi! Az AM4 "csúcs" rendszerem árából, most éppen csak "összekukázhatnék" valamit. Nem érzek nagy ispirációt a fejlesztésre.
-
törölt tag
Asus és MSI nálam a preferált lap márkák (BIOS), van egy olyan érzésem, hogy az ASUS D5 lap sem lesz akkor olcsóbb.
-
Ixion77
addikt
"a kompakt DDR5-ös platform építésén gondolkodók egyelőre jobban teszik, ha más márkák házának tájékán nézelődnek."
Más márkából milyen B760-os Micro-ITX lap van olcsóbban?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz CL15 RAM memória modul
- Hibátlan - Kingston - Samsung - Silicon Power - J&A - 4GB DDR4 RAM memória modulok
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Asrock B550M-HDV alaplap (használt) - 1 év garancia, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest