Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
akerbis
aktív tag
Kugoo S1 story
: Úgy néz ki a BMS elektronika adta meg magát. Az akku cellákat is kimérte a srác, rendben vannak és az ellenállás értékek is. 10E kompletten szerelve, alkatrésszel, újrahegesztve. Még ma teszteli a cuccot, de valszeg jó lesz. Teli akksival nem lesz elsőfékezés és körbe heggesztetem a villanyaknál. Aztán a várom a gondtalan kilómétereket.

-
akerbis
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Szerintem meg fogja tudni csinálni, vagy mond valami kedvezményt, osztozást az új akkuban. Nem kéne nekem gyorsabb, sőt a teli akkuval meglepően húzott. A nyakat körbeheggesztem jó lesz, az utak olyanok hogy surrogás is alig van. Amúgy egy vigyázott darab, karc csak az alján, minden finoman működik.
Szerk: Akksi hegyen völgyön 90kgval ahol lehet húzva elment 17km-et. 3-4 a munkahely. Nem kell nekem több.
-
akerbis
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát nem tudom, úgy néztem hogy visszatölti, első generációs 15A vezérlős. A srác mondta hogy érdemes megerősíteni ott a nyaknál a hegesztést mert alig valami tartja. Szerintem beszélek majd ismerőssel hogy pöttyintsen még oda egy kicsit, ha majd meggyógyult az akku, vagy cseréltük.
-
akerbis
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ezen már volt cserélve a BMS és az akku megett erősítve. Ettől függetlenül lehet bármelyik gond, sőt valamelyik a kettő közül mert tölton üzemel minden, más baja nem nagyon lehet. Srácnak visszaküldtem, majd valahogy javítani tudja remélem, vagy cseréljük.
Nem akarok másikat mert most nem fér bele, remélem lesz vele azért gond mentes napom.
Szwrk: Majd vigyázok rá. Általában jó utakon tudok menni, kényes részén majd lassítok akár le is szállok, de tuti nem lesz többet fullra töltve.
-
akerbis
aktív tag
válasz
gergo5991
üzenetére
Hát erre tudok csak gondolni, hogy tultoltott. De hogy ez gyárilag nincs megoldva védelemmel elég blama. Visszaküldtem a srácnak az aksit amúgy aki majd kiméri megnézi mi lelte de foglalkozik szervizeléssel. Ha nem menthető lesz másik akksi, de semmiképp az egész roller.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Akik emlékeznek még: 1 hónapja vettem kb. egy Kugoo S1-et 2200Km-el, szép és szervizelt állapotban. Akksi teszten 82%-os állapotot mértek, tehát kicsit értetlenül állunk az eladóval a jelenség előtt, nos egyik reggel egész éjjeles töltés után indultam el vele és kb. 300m után leállt a gép. Nem tudom jelent-e gondot de lejtővel indult az út és a visszataplalos első féket használtam. Gyengébb volt a fékhatas nem tudom tehettem e kárt benne hogy teli akksival használtam, de tény hogy a gép csak töltőn képes működni, úgy megy minden funkció, de ha nincs töltőn egy villanás után kikapcsol ja magát a cucc. Esetleges tultoltottség miatt vártam egy hetet hogy állásában merüljön de nem javult meg. Fél órát már tudtam tölteni a led visszajelzőt figyelve, de akkuról nem hajlandó menni. Lenne valami ötletetek hogy mi lehet vele? Vízet nem kapott.
szerek. : Új hsz. akart lenni nem válasz. Bocs kedves előttem író!
-
akerbis
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Lesz időm majd megnézem pontosan, de annyira el sem lehet cseszni. Ahol a vázhoz ér alkatrész, kábel fut, vagy illesztés van adok neki. Nem igazán értem a motort kettészedni kifejezést, de kösz, majd rásasolok és lehet megértem.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Egy rendszeresen karbantartott első generációs (15Ah elektronika) Kugoo S1 került a birtokomba. Van tapasztalat hogy mennyire vízálló? Azt hiszem IP54 a védelme, de gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Szerk: Olvasgattam most IP54 keresésre a hszeket, tehát nem ajánlott esőben menni velük.
Akkor másik kérdésem lenne. Házilag szigetelni lehet eredményesen?
Arra gondolok hogy korbeszilozom az elektronikát és az akkut, illetve valamit teszek a kijelzőre. Ennyike vagy bonyolultabb a dolog?
-
akerbis
aktív tag
válasz
PociAti
üzenetére
M365, beszéltem az eladóval. Elég jól néz ki a képeken. Kösznöm az infokat! Szuper lesz akkor a 250W-al is. 20-30km hatótávval át tudok nézni Tihanyba is, meg a város távolabbi pontjaihoz is kényelmesen.
thunderzolee: Néked is köszönöm az információt, be fogom állítani a dolgokat. Eladó is azt mondja hogy fentről áznak be a panelek. Majd nem használom, vagy tényleg kiszilózom és veszek ilyen védő fóliát.
-
akerbis
aktív tag
Amúgy ezt szeretném megvenni. Nem tudom milyen típus, most este láttam és írtam a srácnak, de hát ha Xiaomi akkor legalább 250W és szép az állapota. Azt hiszem Best Buy nekem.
-
akerbis
aktív tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Igazából nem jöhet szóba bicikli, vagy motor, autó ugye a hozzányúlka meg az adott anyagi keret miatt. Szerintem most egy bármilyen Xiaomival átvészelek 1 hónapot, aztán veszek komolyabbat ha nem válik be... Talpalás van 9-10 órában naponta ezért nem esik jól gyalog menni, szinte nincsenek is itt gyalogosok.
-
akerbis
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Most olvasom részletesebben. Néhány Xiaomi is 250W-os. Azok is erőtlenek? Nekem elég ha 10-20km/h elvisz sík terepen. 90 kiló vagyok.
-
akerbis
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
OK, esőben akkor nem jók. Akkor viszont meleg sincs.
-
akerbis
aktív tag
Köszönöm az Info Cunamit! Lehet találtam egy Xiaomit. Esőben ezek használhatók? Típus specifikus? Nem tudok pontosat, annyit hogy Xiaomi.
Igazából a szállás és munkahely közötti 2km-es tűző napon való kutyagolást szeretném megúszni. Általában délre vagy 1-re járok. Lehet van 3 km is.
-
akerbis
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Kösz! Azért ezek már 3szor annyiért mennek jellemzően. De ahogy nézelődök szerintem fogok találni valamit.
-
akerbis
aktív tag
Nem zárkózom el a használttól se, amennyiben megbízható az eladó végül is lehet megéri ilyeneket is nézni. Valami ajánlott típus, vagy kifejezetten kerülendő van?
Amúgy 90kiló vagyok.
-
akerbis
aktív tag
Várok még véleményeket. Mennyiért érdemes venni? Nem kell hogy döngessen, nem kell ugrásokat bírnia, nem kell presztízs. Egyszerű visszafogott használat, munkába járás tükör aszfalton. Elég 8-10km hatótáv és 10-20km/h.
Használtan elég lutri lehet ilyet venni.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olcsón ajánlani valami tűrhető gépet? Nézem ezt a Cavion City Go-t. A specifikáció amiket írnak a jellemzésben jól hangzanak, de a vélemények megoszlanak róla. 50 ezerért 20km/h és 8-12 km túl szép lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: Úgy néz ki a BMS elektronika adta meg magát. Az akku cellákat is kimérte a srác, rendben vannak és az ellenállás értékek is. 10E kompletten szerelve, alkatrésszel, újrahegesztve. Még ma teszteli a cuccot, de valszeg jó lesz. 
A héten kiderül mi van az akksival.