- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
macskaur #31966 üzenetére
Na várjál, hogy jön egy hüvelykujjas gázkar elemzéséhez a tenyér méreted?
Mondjuk nem tudom, hogy pontosan mit takar ez a a "jetski kar" (rákeresve a kifejezésre nem sok értelmeset, vagy relevánsat találtam). Képek alapján elforgatott, hüvelykujjas megoldás:
Ezzel semmi tapasztalatom nincs (így semmit nem mondtam róla, se pro, se kontra), de mások azt írják ebben a topikban is, hogy azért annyira nem jó ez sem, meg hát ahogy a lentiekben levezeted, kátyú, hullámos útfelület esetén okozhat problémát, emiatt kell ide
módválasztó, hogy ezzel leszabályozzon. Ugyanazt írtad, amit én a többire: nem az igazi. (Miheztartás végett a félmarkolatos gázkart nem nyomod meg véletlenül, akármennyire egyenetlen a talaj, teljesen stabilan hozzá tudod fogni a kormányhoz: az egyik legjobb... Mondjuk az olcsó kínai verzióba ha olcsó kínai hall szenzor került, azt kellhet cserélni.)
-
Peaceliker
addikt
válasz
macskaur #31966 üzenetére
Életemben először használtam módváltót amikor wolf king el lementem egy szar útra.... És ha nem akartam, hogy megöljön, akkor váltogattam módok között és kapcsolgattam eco t is
Nem volt jó élmény.
Ehhez képest wkgt vel beraktam valamibe aztán úgy mentem vele Pesten aztán települések között is. Ha tettem volna volna ilyet, akkor járdán is, mert marha jól kezelhető volt a gázkarom és a vezérlő is... Ellenben elődjével, ami szörnyű volt, állandóan meg akart ölni -
DigitXT
félisten
válasz
macskaur #31956 üzenetére
Hosszú az útja
Tehát nem egy átlagos rolleres gázkar.A tapasztalatod hasznos! Ám nem általános.
a módválasztó úgy van hangolva
Ezen azért időzzünk el egy picit: miért van szükség módválasztóra, ha annyira pontos a gázkar, hogy tökéletesen adagolható? Normális vezérlővel + pl. félmarkolatos gázkarral csillió kW-os roller is jól vezethető lépésben is, mert nem fog véletlenül kiugrani alólad... Viszont mindenféle mód kapcsolgatás nélkül tudsz gyorsítani, ha épp arra van szükség.Annak idején kipróbáltam a Blinky bérrobogót. Azon is volt 3 fokozat. Arra volt hivatott, hogy az amúgy elég szar gázreakciót simítsa. Tehát I-es fokozatban jóval gyengébben indult el, meg nyilván a végsebessége is kevesebb volt. Biztonsági funkciója van, ha pl. parkolásnál akarsz manőverezni, nem baj, ha nem ugrik meg hirtelen akkor sem, ha az összevissza forgolódásnál súlyos vezetői hibát vétesz, és megrántod a gázkart. Ilyenre amúgy a belsőégésű motoros járművek nincsenek felkészítve. Ott természetes korlátja létezik a hirtelen megugrásnak (nevezetesen alacsony fordulaton minimális nyomaték). Nagyobb motoros autók tudják megviccelni az embert. Meg persze az elektromosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest