Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Csak 3 forrasztás az megy neked is. Amennyire nyomod annyira fékez. Bár értelmét nem látom, mivel lazítasz a féken és csak a végén fog a rendes.
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Elsődleges reg vagyok.
A nagymamának is nagyon alacsony a vérnyomása. Kb. nulla mozgással. Nagyjából ez az egyetlen pozitív az állapot tesztek sorában. Kicsit magas vércukorszínt. Kicsit magas koleszterin. Az időskori képesség csökkenés is már befigyel.
A probléma megelőzés minden esetben sokkal jobb mint a probléma kezelése.
A naponta megtett távolság eszközzel történő kontrollja sokkal biztonságosabb, mint a saját becslés. A becslések általában felülmúlják a valóságot. -
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Amin hallos az efék pl xiaomi segway csak rádugsz egy gázkart és kész a külön efék.
-
válasz
Sirtaky
üzenetére
Amúgy nálam az volt, hogy ránéztem, a simára vásárlás előtt, láttam a 209K-t. A PRO-t megkérdeztem havertől, mondta, hogy az nincs akcióban, és 60K eltérés van a kettő között. Amit nem néztem, hogy a PRO ára mennyi AK-n, mert innentől kiesett, de arra nem gondoltam, hogy az MM-ben ugyanannyiba kerül mind a kettő. Most lehet veszek egy PRO-t is, a régebbi F3 E-t meg eladom. Csak hát láttam 130K-ért apron PRO-t

-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Teljesen igazad van.
DE: én nem egy elhízott, pocakos ötvenes tag vagyok sörhassal, és kevés mozgással. A vérnyomásom is inkább alacsony, pedig szinte mindenki vérnyomáscsökkentőt szed. A hozzám hasonló beosztásúak például tiszta idegroncsok körülöttem, az éves orvosi vizsgálaton is rendszeresen megkapom, h hogy tudok ilyen nyugodt lenni, meg hihetetlen mennyire alacsony a vérnyomásom...
Pedig ebben a gyárban az a szokás, h minden vezető mindig ideges..
Hahhh.. a pancserok..
A munkahelyemen fél napon át járkálok, annyi ellenőrizni valóm van. Szóval mozgáshiányom nincs.
Ahol lakom, az alagsorban egy konditeremnek berendezett szoba is van.
"Ennyi időt magadra tudsz koncentrálni. Nem a problémákra."
Olyan nem lehet, h nekem nincsenek "problémáim"?
Se anyagi, se egyéb kb.. Én ilyen ritka nyugodt ember vagyok. Inkább idegesítő vagyok mások számára a folyamatos probléma mentes, nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog, (vagy minek mondják az ilyet) életemmel.
Te amúgy nem PociAti másodregje vagy?

-
-
-
-
-
-
Ma megérkezett a második Segway-Ninebot F3 E-m is, Max G30E II-esem és a Xiaomi Pro 2-m mellé.
-
pusszycat
nagyúr
Na akkor én is elmondom miben járok télen -----> temurol vet belül bundás kívül vízálló nadrág, szintén temu-n vásárolt fűthető mellény ez speciel ujjatlan de van ujjas is. Akku hozzá szintén onnan. Van onnan egy elég drága légpárnás cipő, örömmel konstatáltam, h 2 órán keresztül slattyogtam bokáig érő hóban és nem ázott át. Most ebben a bordásra fagyott hóizében öngyilkos küldetésnek látom a roller vagy bicikli használatát. Nem mindig voltam ilyen óvatos azt hiszem ez a korral erősödik.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
...a munkahelyre begyalogolni az amolyan "céltalan gyaloglás" kategória, amit viszont utálok.
Akkor adok célt neked.
Ha féléven át napi rendszerességgel csinálod, sokkal egészségesebb leszel. Sőt. Ha tovább folytatod. sokkal egészségesebb maradsz, mint a hasonló korú emberek..
A vérkép normalizálódik, az úszógumi csökken. Javulnak az alvási képességek. Mentálisan is jót tesz. Ennyi időt magadra tudsz koncentrálni. Nem a problémákra. A mozgásod koordinációjára. A légzésedre. Minden tekintetben javul az állóképességed.Egy középkorú átlagember 1,5 km-t kb. 18–22 perc alatt tesz meg, és ehhez kb. 2.000–2.100 lépést tesz meg. A napi 8.000 lépés szükségleted felét, letudtad a munkába járással.
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
téli cuccban?
Én olyan kabátokat veszek, ami hard shell, vagy soft shell (azok is jók), vagy olyat, ami kimondottan szél ellen véd. Ha okosan vásárol az ember, akkor nem túl drága mulatság, és hálás befektetés.
A síszemüveg azért nincs még, nem nem sielek, de a fiaim miatt lassan snowboardozni kell menni tanulni, szóval fel lesz használva célszerűen is.
-
válasz
INGJOKE
üzenetére
Google is 25 percet ír ekkora távra.
Én is tudok gyorsabban menni ha muszáj, de eszem ágában sincs sietni.
Mindenkinek más a gyaloglási, sétálási tempója.
Másrészt sétálni amúgy szeretek, (túrázni pl), de nekem a munkahelyre begyalogolni az amolyan "céltalan gyaloglás" kategória, amit viszont utálok. -
válasz
Emunem
üzenetére
Ezt nem értem.
Ti miben jártok télen?
Póló, ing, 2 pulcsi, és télikabát, olyan fajta, amin nem fúj át a menetszél. Van pár olyan kabátom is, amit rollerhez nem lehet felvenni, mert alapból amúgy meleg télikabát, de a menetszél átfúj rajtuk.
Farmer helyett meg bársonynadrág, ami jóval melegebb a farmernél.Ami a könnyezést illeti, szemüvegben járok rollerrel, még nyáron is, volt már szó máshol is róla, az a normál, széles lencsés munkavédelmi szemüveg elég jól elfedi az egész szemet, de egy síszemüveg még jobb.
Meg hát nyilván nem 40-el megyek, bár a letakarított részeken kipróbáltam, 30-31-ig gyorsult a jéghideg roller, de inkább lassabban megyek.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
1,5 km gyalog 30 perc? Ez a kettőt előre egyet hátra módszerrel?
-
Mustármag
őstag
válasz
Emunem
üzenetére
-5ig nekem oké, 35perc az út. Csak a hó zavar, tegnap mentem 5km,de kínszenvedés volt. Ahol tudnék menni ott nagy az autós forgalom az zavar, ahol kisebb ott nincs eltakaeítva, és szó szerint küzdeni kell. Nem szórakoztató...
FID:Most lenne jó maxhogy stabilabb legyen, de jól gondoltad nem szeretnék 3kereküt.
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mire például elkezdenék fázni, már otthon vagyok.
mentövel? Én is megpróbáltam -3 fokban, úgy könnyeztem, mint állat, kajak alig láttam, lehet be kell szereznem egy síszemüveget.

-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Cirka másfél km.
Mire például elkezdenék fázni, már otthon vagyok.Ha sétálnék, fél óra, kicsivel több, rollerrel 5-7 perc.
Autóval körbe kell menni, jóval hosszabb az út, plusz a munkahelyi parkolóban akárhol rakom le a kocsit, legalább 8-12 perc besétálni a kapuig, míg a roller/kerékpár tároló gyakorlatilag a bejáratnál van. -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-15-ben is rollerrel csapatod?
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Havernak a videón a vezérlő hőfokot mutatja a piros. Nálad nem tudom. Lehet csak bug volt. Ha beázás lenne a gond nem tudnál menni.
Az meg ilyen
: [link] Mustármag: Elsőt kérdeztél és nem gondolom hogy 3 kereket akarnál. Más meg nagyon nincs.
-
#FID
A G2-n mi ez a piros kijelző?

Éjjel ahogy bekapcsoltam, normál, és módosított szoftveres üzemmódban is pirossal írta ki a sebességet.
Minden működött, csak piros volt a kijelzőn a szám.
Aztán mire hazaértem, már a szokásos módon világított, (nem figyeltem mikor váltott át fehérre). Másfél km a táv.
Errefelé el van tolva a hó, így nyugodtan lehet rollert is használni.Nem tudtam mire vélni, talán a nagyon hideget jelezte így a roller? Mínusz 9 volt. Ilyen hidegben még szerintem sose használtam. És mire hazaértem, felmelegedett annyira az akksi, h már nem kellett pirossal jeleznie, h túlhűlt, vagy mi?
A képen a 42-es szám nem hibakód, és nem is a sebességet jelzi, hanem az akksi töltöttségét, (módositott szoftveres módban ezt mutatja alapból bekapcsolás után).
Csak a szám kijelző volt piros, akksi szint, vagy más az nem változott.Arra gondoltam, talán vizet kapott, (hólé beszivárgott), akkor ilyen piros? De mivel hazáig elmúlt, nem tudom mi volt ez.

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Értelmetlen. Meg ha már nincs tele, nyélnél beesik a fesz és off. Úgy szokta vissza kapcsolni hogy e-fékkel betolja
(Mondjuk ezt a részét nem tudom hogy tudja) Ez a videóm van még róla: [link]
-
-
Mustármag
őstag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Azt hittem csak én vagyok ügyetlen, de akkor ez általános, megnyugodtam

#36323Narxis
Hát az se normális...
#36328Thunderzolee
Ugyan ez volt hétfőn reggel, probléma nélkül szinte hó mentes út, hazafelé korcsolya a 10 centis hóban, hát így alakult na...
Szívesen mennék rollerral, de 1- fosok hogy így is össze törőm magam 2- 2x annyi az utazási idő és annyira nem tetszik, akkor már mehetnék BKV-val ha egyáltalán közlekedik. -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szoftverezve van de hogy mi van rajta nem tudom. Beszámította egy Dualtronba. Nyáron izzik benne minden. Na meg a hatótáv is negyede így a gyárinak.
-
-
Hogy megy 45-el?
Nekem is ugyanilyen havas volt az első kerék.
Trepni elején kb földig érő tömb, mint egy autónál a kerék után a sárvédőív alján ami oda szokott gyűlni.
Hátul meg még jobban beleette magát a hó a teleszkópoknál, kerékjárati ívnél. Mikor otthon leraktam, akkor vettem észre, öklömnyi jeges hódarabokat piszkálgattam ki.
Nem gondoltam volna, h így benne marad a hó.
-
válasz
DigitXT
üzenetére

Tessék hóporesz :XD -
-
-
-
norrberth
addikt
-
Ilyesmit használtok? Max G30-ra gondoltam.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
A haldokló akkumulátor csodája. Az első próbára behall az akku. A másodikra sikerül beindítani a motort. A csoda nem sokáig működik. Ettől csoda a csoda. Lehetőséget ad elindulni akkumulátort vásárolni.

Van jumperem úgy indul vele mint egy vadi uj akku csurig töltve.
Ne hagyd a már gyengécske akkut napokig a hidegben, mászkálj vele naponta. -
válasz
DigitXT
üzenetére
EV-kben elő szokott fordulni, hogy temperálják az akkut hideg időben. Ennek mondjuk mellékhatása, hogy ez is energiát igényel. Aztán jön a csodálkozás,
Nem teljesen.
Amennyiben a használat előtt fűti fel magát az akkumulátor, akkor nem jelentkezik az alacsony hőmérséklet okozta belső ellenállás növekedés. Gazdaságos a hőn tartás.
Az újabb modellek már hőszivattyút használnak a fűtéshez, ami kedvezőbb energia egyenleget jelenthet az akkumulátor hőn tartásához. Nyilván a tél okozta fogyasztás növekedést nem kompenzálja a trükk. Világítás, fűtés és szélvédő tisztítás.Az optimális hőmérséklet a töltés kezdeténél is fontos. több modell szükség esetén előfűti töltés előtt az akkupakkot.
A hagyományos belső égésű motorok esetében, nagy hideg esetén, célszerű az indítás előtt trükközni. A motor indítása előtt néhány percre érdemes a világítást bekapcsolni. Utána indítani a motort. Némileg csökken az akkumulátor belső ellenállása. Növekszik az indítási áram.
A haldokló akkumulátor csodája. Az első próbára behall az akku. A másodikra sikerül beindítani a motort. A csoda nem sokáig működik. Ettől csoda a csoda. Lehetőséget ad elindulni akkumulátort vásárolni.
-
DigitXT
félisten
válasz
pusszycat
üzenetére
A kutyának bundája van, meg belső fűtése. A roller akkunak nincs egyik sem.
EV-kben elő szokott fordulni, hogy temperálják az akkut hideg időben. Ennek
mondjuk mellékhatása, hogy ez is energiát igényel. Aztán jön a csodálkozás,
hogy a hatótávolság nem hogy háromnegyede, de akár a fele (se) a nyárinak. -
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jó neked, gondolom napelemmel töltöd. Nem mintha sokat fogyasztana.

Ismerek olyat aki a rollert beviszi, de a kutyát kint hagyja éjszakára.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem csak az jó amit fel tudok cipelni meg le minden nap az első emeletre/ről. Ezért G4 bye-bye (is)
-
heavygrip
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja néztem én is, boltból 330-360, magánszemélytől jófogáson asszem 300k újonnan.
Lehet van éppen 200 környékén is,de ki tudja hogy rugatták előtte... -
enginev3.0
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Az ember ott segít ahol tud
Akarok egy G4et
De még mindig olyan drága
300at nem ér
Egy jó 220-250et adnék érte -
bandigyerek
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
Nekem is van egy jó ötletem
Pl nem használjátok télen hóbaSzívesen
-
Mustármag
őstag
Nyomtam egy teszt fékezést a letapadt havas úton, ugyhogy elheveredtem kicsit...
A munkahelyem udvarán 0 forgalom mellett -
norrberth
addikt
válasz
xandrush0831
üzenetére
Tegyél rá szöges gumikat. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig ebben a gyárban az a szokás, h minden vezető mindig ideges..

Én olyan kabátokat veszek, ami hard shell, vagy soft shell (azok is jók), vagy olyat, ami kimondottan szél ellen véd. Ha okosan vásárol az ember, akkor nem túl drága mulatság, és hálás befektetés.