Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
Üdv Mindenkinek!

Ma jött meg a ToldySport CityPro rolim. Nézegetem, forgatom, háááát szorul a kormányrúd.... Mondom, ajjajjjj, ez nem jó jel, a csapágyhibás cuccok ilyenek, vagy ha görbült a cső. Nosza, szedjük szét.
Szétszedtem. Kapaszkodjatok, az alsó golyóskosár benne van, némi kencével, de felülről, ahol a kónusz csavar van, NINCS benne se golyó, se golyóskosár, se semmi! Jó ugyi?
))Én nem variálok velük, veszek bele valahol normális golyóskosarat, vagy csapágygolyókat méret szerint és kap bőven líthiumos csapágyzsírt.
A kerekek csapágyai látszatra jók, nem kotyognak, de majd holnap kiderül hogy mi van belül...
Röhej
Így egyelőre marad a Yedoo Mezeq V-brake roller, megmondom őszintén... nem is bánom, csak az ugye nem összecsukhatós

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))