Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
Üdv Mindenkinek!

Ma jött meg a ToldySport CityPro rolim. Nézegetem, forgatom, háááát szorul a kormányrúd.... Mondom, ajjajjjj, ez nem jó jel, a csapágyhibás cuccok ilyenek, vagy ha görbült a cső. Nosza, szedjük szét.
Szétszedtem. Kapaszkodjatok, az alsó golyóskosár benne van, némi kencével, de felülről, ahol a kónusz csavar van, NINCS benne se golyó, se golyóskosár, se semmi! Jó ugyi?
))Én nem variálok velük, veszek bele valahol normális golyóskosarat, vagy csapágygolyókat méret szerint és kap bőven líthiumos csapágyzsírt.
A kerekek csapágyai látszatra jók, nem kotyognak, de majd holnap kiderül hogy mi van belül...
Röhej
Így egyelőre marad a Yedoo Mezeq V-brake roller, megmondom őszintén... nem is bánom, csak az ugye nem összecsukhatós

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))