Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Télbúcsúztató hardvermix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Igen, ő eléggé pici, sőt, a 8. szülinapját is csak decemberben tölti, de ez már részletkérdés
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megbízható, okos "nagy" fiú, rá mertem bízni, mert tudtam, hogy nem fog butaságot csinálni. Ügyesen is ment. Biciklivel is nagyon ügyes, már 2.5 éves korában egyedül ment kitámasztó nélküli tekerős biciklivel. Sőt, néha gokartozik is, szóval mozgáskoordinációja és alázata/fegyelme megvan. Bicajjal esett már, az az élmény is megvan, hogy milyen az, amikor esik. Köszönöm a Kirin Mini 2 tippet, ránézek, felgyúrom magam belőle!