Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörömkörpölt
újonc
Sziasztok!
Roller vásárlása előtt állok, munkába járáshoz vennék egyet. A táv napi 4 km, aminek viszont a fele aszfalt,
a másik fele rázós, hullámos szélű viacolor. Tavaly májusban vettem egy ToldySport Flexpro-t, viszont az nagyon nem vált be.(Első 4 napi használat után ugyanaz a súlyos probléma jött ki, mint ebben a hozzászólásban a topiktársnál: https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_476-476.html)Utána sokat gondolkoztam, hogy találok-e olyan rollert, ami bírja a térköves "kiképzést"?
Végül ezt a pneumatikus gumis rollert néztem ki: Razor A5 Air
Még mindig azon dilemmázom, hogy vajon fog-e eleget tompítani a levegős gumi, vagy pár hónap után ezt is tönkreteszi az időnként folyamatos rázkódás valamilyen szinten?Akit érdekel, és épp van ideje megnézni, annak találtam Youtube-on egy angol nyelvű videót, ahol 1 órán keresztül elemzik ezt a Razor A5 Air-t.
Miután ezt a videót megnéztem - bár sokat dicsérik benne az A5-öt, és hogy a gumi mennyit tompít a talaj egyenetlenségein - azután is motoszkált a fenti kérdés a fejemben.Mit gondoltok erről, szerintetek bírni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Radtel RT-910B többsávos kézi amatőr adóvevő
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest