- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörömkörpölt
újonc
Sziasztok!
Roller vásárlása előtt állok, munkába járáshoz vennék egyet. A táv napi 4 km, aminek viszont a fele aszfalt,
a másik fele rázós, hullámos szélű viacolor. Tavaly májusban vettem egy ToldySport Flexpro-t, viszont az nagyon nem vált be.(Első 4 napi használat után ugyanaz a súlyos probléma jött ki, mint ebben a hozzászólásban a topiktársnál: https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_476-476.html)Utána sokat gondolkoztam, hogy találok-e olyan rollert, ami bírja a térköves "kiképzést"?
Végül ezt a pneumatikus gumis rollert néztem ki: Razor A5 Air
Még mindig azon dilemmázom, hogy vajon fog-e eleget tompítani a levegős gumi, vagy pár hónap után ezt is tönkreteszi az időnként folyamatos rázkódás valamilyen szinten?Akit érdekel, és épp van ideje megnézni, annak találtam Youtube-on egy angol nyelvű videót, ahol 1 órán keresztül elemzik ezt a Razor A5 Air-t.
Miután ezt a videót megnéztem - bár sokat dicsérik benne az A5-öt, és hogy a gumi mennyit tompít a talaj egyenetlenségein - azután is motoszkált a fenti kérdés a fejemben.Mit gondoltok erről, szerintetek bírni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Xbox Series X|S
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest