Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabas
újonc
Sziasztok,
Új roller-userként kérnék segítséget tőletek, tapasztalattal rendelkezőktől. Próbáltam tájékozódni, végigolvastam a fórumot és nagyjából körvonalazódott is amit szeretnék.
Először is a főbb paraméterek: 88kg, 180cm, 42 év
napi 2x3 km a cél (feltéve ha rá tudom venni magam az autó helyett...). Az út kisvárosi környezet, minősége teljesen vegyes, a tükörsima vadiúj kerékpárúttól az özönvíz előtt készült, gyökerektől felpúposodott aszfalton át a térkőburkolatig.
Szempontjaim fontossági sorrendben:
- ne rázzon szét, kényelmes legyen
- meg tudjak állni (kézifék),
- könnyen összecsukható legyen (a fiaimnak van 1-1 Oxelo mid1 gyerekroller, amit elvileg könnyű nyitni-csukni, a gyakorlatban mégis hol itt szorul, hol ott szorul... ennél egyszerűbb megoldást szeretnék).
Ezek alapján nagyjából leszűkült a kör az Oxelo Town 9EF-re, de ráakadtam egy felfújható kerekű rollerre: Razor A5 Air, amit a bemutató videó alapján viszonylag egyszerű összecsukni (persze nem egy EF sajnos, de belefér). Érzésre a gumik miatt toronymagasan kényelmesebbnek kell lennie az Oxelonál, viszont tartok a kézifék hiányától és az Oxelohoz képest elég kicsinek tűnik a fellépője (egyébként kb. forintra egyezik az áruk, bár nem ez a fő szempont).
Ha létezne Oxelo 9EF gumikerekekkel, most nem tenném fel a kérdést, így viszont érdekelne a tapasztalatotok, tényleg kényelmesebb a gumikerekes? Melyiket választanátok ilyen vegyes (részben pocsék) útra?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Napelem
- Xbox One
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
napi 2x3 km a cél (feltéve ha rá tudom venni magam az autó helyett...). Az út kisvárosi környezet, minősége teljesen vegyes, a tükörsima vadiúj kerékpárúttól az özönvíz előtt készült, gyökerektől felpúposodott aszfalton át a térkőburkolatig.