Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
Én ma használtam először Toldysport FlexPro rollert, amit használtan vettem pomk kollégától nem sok km-el. Alkatilag ugyanolyan adatokkal rendelkezem mint te, nekem ez a roller teljesen megfelelő. Van elől-hátul rugó, bár nem nagyon éreztem, mert nem annyira sima a bicikliút sajnos, de képzelem milyen lehet rugózás nélkül
. Az első fék kényelmi funkció, rájöttem, hogy nem nagyon kapok oda, ha fékezni akarom, jobban lábra áll a hátsó sárvédő fék, vagy leugrok. Jobb és bal lábbal is kényelmes használni, bár ha neked is 46-os a talpad, akkor nem nagyon fér oda mindkettő. Összecsukás egyszerű. Egyedül annyi, hogy a csapágyaktól többet vártam, nem siklanak annyira, főleg a hátsó, mivel ott a tárcsafék, és kicsit szorul, de nem vészes. A csapágyakat később lehet cseréltetni, féket állítani. Szóval én ajánlom ezt a típust, nekem első rollernek megteszi. 2,15 Km-t 10 perc alatt küzdöttem le megállás, akadály nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az első fék kényelmi funkció, rájöttem, hogy nem nagyon kapok oda, ha fékezni akarom, jobban lábra áll a hátsó sárvédő fék, vagy leugrok. Jobb és bal lábbal is kényelmes használni, bár ha neked is 46-os a talpad, akkor nem nagyon fér oda mindkettő. Összecsukás egyszerű. Egyedül annyi, hogy a csapágyaktól többet vártam, nem siklanak annyira, főleg a hátsó, mivel ott a tárcsafék, és kicsit szorul, de nem vészes. A csapágyakat később lehet cseréltetni, féket állítani. Szóval én ajánlom ezt a típust, nekem első rollernek megteszi. 2,15 Km-t 10 perc alatt küzdöttem le megállás, akadály nélkül.