Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Múlt héten Barcelonában nyaraltam, hát nem kicsit irigykedtem az ottani közlekedésre. Az egy dolog, hogy milyen a tömegközlekedés (rengeteg metró, busz, olcsó jegy), de hogy minden második utcában van bicikliút az valami elképesztő. Elég sokan bicikliztek, de ami megdöbbentett hogy mennyivel több elektromos roller van. Kb minden harmadik ember M365--on meg ES2-ön ment és láttam jópár Joyort is. (komolyabb darabokból nem láttam sokat, láttam pár Zero 10x-et és Dualtront).
Bérelhetőből is volt vagy 4-5 cég, én csak a Bird-ös M365-öt próbáltam ki. Végtére nem voltam meglepődve hogy ennyi roller van, autós forgalom alig, a biciklis és gyalogos infrastruktúrát össze se lehet hasonlítani a budapestivel. Bakker én itt bármikor megyek bringával vagy rollerel konkrét halálfélelmem van szinte folyamatosan... Nincs hely, bringás sáv alig, ami van annak is jórésze életveszélyes, parasztok/idegbetegek az autósok és a bringások is... : /
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest