Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
LKW
aktív tag
Én a közelmultban három KVR400X64C25/512-es Kingston ramot is vettem három különböző helyről, és mind ki volt bontva. Semmi probléma nincs.
-
Petisz84
tag
Nekem samsung modulok vannak a kingston ramomon, de úgytudom, h kingston és elpida modulokat is használnak.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
nézd meg vmi diag progival.nekem pl a infineon modul van a kingston ramomon.
-
Ger|
aktív tag
garimatrica?
Nekünk a számtekboltokba adnak egy számlát, meg az ominózus hardvereszközt, csak semmi garancialevél, vagy miegymás, és ennyit mondanak!
Heló! Kösz, hogy benéztél! Ha nem jó a cucc ugorj vele átt!! Na csá!
Igaz, faluba más a helyzet:) -
cikasz
őstag
A dobozon lévő matricán is biztos rajta van az ELPIDA.
Bal közepe alja kisbetüvel!!!!
Nem vágtak át... -
Buzsi
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindannyitok segítségét! Most már megnyugodtam! :)))
Szép hétvégét! -
zOzOO
tag
Sorrendben: a doboz leragasztását fel kell tépni, hogy magára a memóriára a bolt elhelyezhesse a saját garancia-cimkéjét (az Ostromé speciel zöldes-fehér, fekete számokkal - ezen van rajta hogy ők honnan vették és mikor). Másodszor pedig a Kingston ramok chipjén nem mindig Kingston felirat van - én már láttam Elpida, Samsung sőt PQI chipet is. Bizonyos különösen jófajta chipek esetén extra juttatás esetén a Kingston nem a gyártó ''oem'' chipjét, hanem a ''brand'' változatát heggeszti a memóriára.
Szóval nyugodt lehetsz, Kingstont kaptál -
Dzsekó
addikt
A Kingston ramokon lehetnek elpida modulok használnak még kingston-t talán még samsungot is.
A dobozt néha kibontják a boltok azért hogy felírják a ram modul sorozatszámát a garilevélre különben univerzális garanciát kapnál akár a szomszéd néni ramját is visszavihetnéd gariba. :)
Tehát nézd meg a garilevelen a sorozatszámot és ha tényleg csak a ram modulon van feltüntetve akkor jogos hogy kinyitották a dobozt. -
Buzsi
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy KINGSTON KVR400X64C3A/512 Value RAM modult az Ostromban. Nem sokkal az üzletből való távozás után vettem észre, hogy a RAM-ot már felbontották (a matrica el volt tépve, ami rögzítette a műanyag tasak 2 részét)
A RAM-ok csipjén pedig mindenhol az van, hogy ELPIDA, és csak a matricákon, hogy KINGSTON. Szerintetek átvertek??? Néztem a kingston honlapján már, de nem találtam semmilyen infót, ami segítene.
Az ID-je 780157.
Kérlek segítsetek, mert ha tényleg nem azt kaptam a pénzemért, amit szerettem volna, visszamegyek, de így nem merek.
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest