- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Ööööö.... ott sehol. Most azt élvezem, hogy házakat török fel, nálam a játék átment a "nappal alszom, éjszaka lopakodok" stílusú Thief játékba.
Viszont most hétvégén elkezdtem felfedezni a térképet, és az egyik eddig felderítetlen településen meglett az a lovag akinek a tesóját elrabolták a kunok, őt kellett kiszabadítani, előtte még volt egy útszéli rablás, ahol emberünk csapatát kellett megkeresni, már ami maradt belőle, mert keresett egy kis faládát. Utána jöttek a kunok. Bírtam ahogy magyarul nyomatták a káromkodásokat, elképzeltem a külföldi játékosokat, akik csak pislognak ilyenkor.
Aztán találkoztam az erdőben a volt lovaggal is, aki udvariasan megkért hogy adjam át az értéktárgyaimat, mert ez egy rablás.
Neki is segítettem, Zsiga szekértáborában kellett a régi urával megvívnom 3 különböző fegyvernemben. Féltem kicsit hogy nehéz lesz, de kb. egy vicc a fickó, nevetségesen könnyen le lehetett győzni, hála annak a 2 hétnek amit Henry tréningezésével töltöttem. Ő is csak csodálkozott, mondta is hogy fél Európát végignyerte lovagi tornákon, én meg félkézzel kivertem belőle a sz*rt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest