Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
Semmi extra.
-
ThuG4LifE
senior tag
most ilyen: [link]
-
Froclee
őstag
-
jenei92
senior tag
-
Froclee
őstag
válasz
Bator92 #5388 üzenetére
Link, jobb oldalt katt a "Softpedia Mirror (RO) [ZIP]"
Ha nem működik akkor itt egy angol nyelvű leírás.Ha lepeccselted, akkor leszeded a kiválasztott témát és beteszed a "C:\Windows\Resources\Themes"-be. Azon belül kétszer rányomsz a visual style file-ra.
De egyszerűbb ha a mellékelt readme-t elolvasod. Remélem tudsz angolul.
-
Froclee
őstag
válasz
stvnppp #5383 üzenetére
Steelflash 100k
bal oldalt klikk a Download-ra -
toldy
őstag
Helo
Nekem jelenleg ilyen: [link]
Egy 12" noti + 17" tft -
-
Froclee
őstag
-
spy19
tag
Üdv! semmi extra
-
pigatt
őstag
-
Core2duo6600
veterán
(#5362) komo95
Rosszul írtam be a hsz számát a Te háttered elérhetősége érdekelne
-
Dusee
őstag
Jelenleg XP-n:
-
Core2duo6600
veterán
-
sh4d0w
félisten
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #5353 üzenetére
remélem, ezt nem mondtad komolyan....
- próbáltál már 2 monitort, vagy csak 5-letelés volt?
akkor az az egy nagy kép lesz a 2 moniotoron 2-szer.... csak zsugorítva, vagy kilógatva, beállítástól függően. (nyújtás vagy középre igazítva)
nem az a bajom, hogy nem tudok elég nagy (3360x1050-es), képet gyártani...
nálam sima dualview van, ahol a tálca csak a primeri monitoron van.
ha mindkettőre kitolom a tálcát, (horizontal span), akkor persze, hogy egy háttérkép átlótg egyik monitorról a másikra.de ennek a módnak van egy hátránya, ha egy alkalmazás ablakot telejes képernyőre váltok, mindkét monitorrra szétugrik, mivel a win 1 nagy monitort lát.
nekem a sima kiterjesztett asztal mód kell, (dualview), de úgy, hogy különböző képek legyenek.
-
Froclee
őstag
válasz
Core2duo6600 #5360 üzenetére
nem tettem ki. ez egy docklet LINK
-
stvnppp
senior tag
A beállításoknál 'általános' fül és ott 'futtatás rendszerindításkor'. (Ha Vistád van, akkor érdemes rendszergazdai jogosultsággal futtatni, mert különben újraindításkor nem maradnak meg a beállítások)
Egyszerűbb módszer: Bedobod a Start menü - Minden Program - Indítópult nevű mappába az ikonját
-
nicoka
tag
Hello!
Hogy tudom rábírni a RocketDockot, hogy amikor elindul a Windows, akkor elinduljon?
-
-
-
szab.tam
nagyúr
nekem már jó ideje ez a saját gyártású, (photoshop), több asztalmérethez elkészített képem van háttérnek. a sarkokban az ikonoknál a homogén hátér számomra sokkal megnyugtatobb a szememnek, mint a túl csicsás.
több száz kreációt csináltam különböző alapokból, különböző transzformációkkal. hát ez lett belőle...
(meg pár fotólaborban kinyomtatott poszter a lakásban a falakra klipszekbe téve...)
-
nicoka
tag
Hello!
Van nekem egy .wba fájlom, amit azzal a tudattal töltöttem le, hogy egy XP skin. De nem tudom sehogyan se társítani vele. Azt írták, hogy ezek XP skinek. Hogy bírnám aktiválni?
-
Yooha
aktív tag
Win7
Bár még eléggé az elején tartok.. -
tag.IV
csendes tag
Na, szóval azoknak a jelentkezését várom, akinek van ez a Thoosje sidebar. Megvan, feltelepítettem, minden. Megnyitom a sidebart, meg is jelenik oldalt, rámegyek a "+" gombra, ahol elvileg hozzá lehetne adni gadgetet. Azt án rákattintok mondjuk a naptár gadgetre, semmi nem történik, megpróbálom ráhúzni a sidebarra akkor se. Mindegyiknél ez van, nem bírom rárakni., Ez miért lehet?
-
tag.IV
csendes tag
Letöltöttem ezt a Thoosje Vista Sidebar-t, de nem bírok berakni gadget-et belőle. Hiába húznám rá, kattintok nem teszi rá a sidebarra, mit csinálok rosszul?
-
zoltanz
nagyúr
-
tag.IV
csendes tag
-
Egorov
aktív tag
Hello!
Nekem egyszerű, semmi plus
[link] -
Jakab66[hun]
senior tag
Én így adom elő.
Jómunkás ember?!
-
GReddy
tag
válasz
Core2duo6600 #5313 üzenetére
Virtuagirl HD, 20 dollár volt a karácsonyi kálleksün. 20 p..na, 50 full move show, nem kép, múvi.
Vezérigazgatóm imádja őket, regisztrált tag, csak más a női ízlésünk.
-
Edween
őstag
-
Cola111
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5313 üzenetére
-
Cola111
aktív tag
-
Edween
őstag
válasz
Core2duo6600 #5302 üzenetére
-
scope2007
addikt
válasz
Core2duo6600 #5302 üzenetére
fél óra se volt szerintem.. előre megvolt a terv mit hogyan.. azért ment gyorsan
-
flash-
veterán
válasz
Apollyon #5297 üzenetére
a fő baj hogy egyáltalán nem engedi törölni a uxtheme.dll-t.csökkentett módban is azt irja hogy használatban van,v ilyesmi.
Xp SP3 ason Vista inspirat volt,az csodásan működött és nem volt lassú,csak meguntam hogy fekete a tálca,szeretném bordóra vagy valami ilyesmire.
szóval senki sem tud segiteni abban hogy csináljak bordó vagy egyéb szinű(csak ne fekete)Vista témát xpre?
-
Core2duo6600
veterán
beszurod képként a kisebb méretet, majd felteszed valahova a teljes méretet, és az egész képes akármit kijelölőd majd közvetlen linket a teljes méretű képhez
Összesen 2 szer kell feltölteni egy képet valahova(#5298) sNORh
Szupi
Ez defaultban ilyen, vagy modosítottál valamit ?
Azért kérdezem, mert még nem láttam win7et(#5299) scope2007
Brutál, mennyit peszmegtél vele ?(#5300) Edween
Grat hozzá
A háttérképet be tudnád linkelni ?(#5277) Sh4rKy
Mivel csináltad meg a tv műsort az asztalra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest