Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Amúgy a 4-esből a szürke nagyon rosszul néz ki élőben? mert nekem a fekete valahogy jobban bejön de képről más mint élőben...
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
dabadab
titán
válasz freelanced #8002 üzenetére
Szerintem egyaltalan nem nezi ki rosszul, sot, nekem tetszik.
DRM is theft
-
leslieke
Jómunkásember
válasz freelanced #8002 üzenetére
Nekem is a fekete tetszik jobban. A szürke valahogy nem jön be.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
freelanced
addikt
Hát igen. Eléggé csábít most ez a PaperWhite de hát ennyivel többet kiadni nem biztos hogy megéri ráadásul még nem is kiforrott. Jó lenne ha külföldi/külföldön lennék... amcsik többet keresnek és Jóval olcsóbb náluk a cucc
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz freelanced #8005 üzenetére
Meg azt néztem, hogy érdemes egy kicsit várni, mert elég sokat visszaküldtek..3,5 az amazonon az értékelése! Amúgy a leghitelesebb véleményt a cuccról az Amazonon lehet találni, kicsit szemezgetsz, és kiderül a sok véleményből, hogy milyen is a cucc...a szövegekből pedig általában egyből lejön, hogy marketinges írta, vagy valódi user..sőt ugye az Amazon megjelöli, hogy a véleményt író tényleg meg is vette a cuccot és úgy írt róla...én tuti lecserélem a K3 3G-t, mivel főleg ágyban olvasnék, de még kicsit várok vele...
-
Libretom
aktív tag
Légyszi azt is nézd meg, amit a kép beküldője kifogásol. Azt írja (és az is látszik), hogy mintha különböző "elszineződések" lennének a kijelzőn, világításnál. (ha ráviszed a kurzort a képernyőre kerettel jelzi és be is írja, hogy hol, mi a gondja). Te tapasztalsz ilyet? Ha igen mennyire zavar? Bár gondolom már írtad volna ha zavaró...
-
freelanced
addikt
válasz Kalandor #8009 üzenetére
Kalandor a régebbiekben se lehet állítani a margót? Pl. a sima 4? Illetve az egész Kindle mennyire megy a PDFel? Mármint csodát nem várok de olvashatóak vele a PDFs konyvek? Legalább az "elolvasható" kategóriában?
-
sanyaboy
csendes tag
Touch-on ha a home képernyőről megnyitok egy könyvet, az első lapozásig a képernyő tetején ott a könyv címe és az idő. Van arra mód, hogy ez ott is maradjon?
Aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...
-
iOce
tag
Sziasztok!
Az egyik multinál (MM) lehet most kapni a Kindle 4-et 30 rongyért. Szabad-e venni, vagy csakis az Amazontól?
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Degeczi
nagyúr
válasz NeoExDeath #8025 üzenetére
viszont nyilvánosan nem ezt vállalja, ezért erre fixen alapozni nem szabad
-
freelanced
addikt
Hali! Most végülis létezik Kindle 5?
Mert csomó helyen látom ezt kiirva de elvileg még csak 4. Generáció van. Most, hogy is van ez?
Köszi!Ui.: Szerintetek a Touch és a sima közül melyik jobb, használhatóbb? Igazából csak kényelemesebb a sima nem? Mert Touchnál véletlenül beleérek és lapoz egyet Akinek volt/van mindkettő mondana valamit róla?
Kérlek aki azt irná, hogy nézzem meg neten ne tegye mert elolvastam a neten már pár cikket az összehasonlitásról..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz freelanced #8032 üzenetére
Azt olvastam róla (talán épp itt), hogy ugyanaz, mint a Kindle 4, csak ez fekete.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Degeczi
nagyúr
maga az Amazon nem sorszámozta a típusait, de mindenki más szokta, hiszen sokkal egyszerűbb így megkülönböztetni
(más kérdés, h a "Kindle 5" tök ugyanaz, mint a normál, nem Touch Kindle 4, csak a kávájának a színe lett fekete)a Touch vs billentyű döntés tipikusan olyan, amit mástól nem tudsz meg, mert teljesen szubjektív...
ezért is hülyeség, h miért nem hagyott rajta lapozógombokat az Amazon, mert akkor nem lenne ilyen kényszerű választás -
endruboy1
senior tag
Igazából K4 se létezik hivatalosan mert nem úgy hívják hanem csak sima Kindlenek.
Kindle 5-nek talán a paperwhiteot lehetne becézni, de szerintem nincsen erre semmilyen konszenzus (jobb helyeken inkább PW-nek hívják). Szóval utána kell nézni hogy mit árulnak.
Látom a fekete Kindlet hívják 5-ösnek . Hát ennek még annyi értelme sincsen de sebaj.[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Nincs Kindle 5 nevu termek. Az eredeti K4 utan kijott a Kindle 4 fekete valtozata (az Amazonon siman Kindle, de Kindle4 Basic neven is emlegetik) meg a Kindle Paperwhite.
(#8032) freelanced: Not everything has to be a touchscreen, okay?
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
freelanced
addikt
Hali! Köszi mindenki én is sejtettem, hogy a színe miatt van...
Amúgy igen ez a gondom hogy nincs rajta billentyűzet. Jó az érintő az biztos de mondjuk ha le lehetne zárni a képernyőt és lenne két fizikai lapozó gomb akkor más lenne a helyzet de igy elég nehéz dönteni.
Még ami pozitivum lehet az a nagyobb aksi illetve a 4GB-s tárhely. De hát nem nagyon tárol senki 1000-nél több könyvet egyszerre hiszen bármikor újra gondolom elérhető az Amazonról vagy a gépről és egyszerre úgy se olvas annyit.
Hát még elgondolkodok de a mérete miatt szerintem inkább a sima lesz.
Amúgy ez a PaperWhite nem rongálja a szemet akkor? Mármint elvileg ez is E-Ink meg minden de akkor ez valami lámpához hasonló fényt ad? Mert ugye az LCD-nél pont a megvilágitás a gond de ez gondolom valami más rendszerű lehet...
Köszönet!Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Libretom
aktív tag
válasz freelanced #8038 üzenetére
Én használok Sony PRS-T1-et is, és pörgősebben mennek a funkciók, mint a Kindle Keyboard-dal, nem kell navigálni annyit, hanem elég két koppintás... Persze ez szerintem szubjektív dolog is.
A Paperwhite kijelzőjét a gép alsó széle felől, ledsor világítja meg, tehát súrlófényben látod a kijelzőt, magyarán nem háttérvilágítással működik, mint pl. az LCD. Ez nem fárasztja a szemet. (De sokakét az LCD sem. Az enyémet nagyon....) -
freelanced
addikt
Értem. Sony milyen amúgy? Habár szerintem hamár E-Book akkor Amazon de kiváncsi vagyok...
-
sharky...
csendes tag
válasz Libretom #8007 üzenetére
Nálam nincs ilyen. A világítás nem teljesen homogén, de nagyon tuti, nekem teljesen bejön, mint ahogy az egész Paperwhite. Szerintem aki a régebbi Kindle-knél észre szokta venni hogy nem teljesen élesek a betűk, meg hogy a kontraszt sem elég, annak mindenképpen érdemes váltani. A világítás miatt pedig még inkább.
-
iOce
tag
válasz Degeczi #8031 üzenetére
Mit jelent az, hogy reklámos? Reklámok ugrálnak fel, vagy mi?
A közvetlen az Amazontól és a begyemek a helyi MM-be és megveszem között azért érezhetően van különbség, én pár ezer forintért nem várok heteket, és parázok, hogy töröttet/hibásat kapok, ha itt veszek rosszat, akkor visszamegyek, és kicseréltetem. Kényelmesebb, és biztosabb. Tuti van valami turpisság, hogy ilyen áron adják, szerintem olcsó, én simán 40 felett gondolnám itthoni kereskedelmi forgalomban.Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
Degeczi
nagyúr
most tényleg magyarázni kell, hogy létezik reklámokkal támogatott Kindle verzió, $69-ért, és ezt forgalmazza a MM 30e-ért?
az áfával együtt még 19e sem lenne mai árfolyamon, tehát gyakorlatilag több, mint 11e-et fizetsz a MM-nak a szállításért: "olcsó"?! hát nem egy bombaüzlet (nekünk)amit közvetlenül az Amazontól veszel, reklámmentes, és szintén 30e-ért van itt - bárhol laksz is az országban, pár nap alatt, nem tudom honnan veszed a "hetek"-et
nem arról van szó, nem zavaróak a reklámok, hiszen készenléti állapotban, ill. a menüben mutatja, nem könyvolvasás közben - de ettől még pár ezerrel alacsonyabb a reális értéke, mint a normál verziónak
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
Amúgy iOce te hol látod a Kindle-t? Én nem láttam az újságban se a honlapukon.
-
iOce
tag
válasz freelanced #8049 üzenetére
Bal oldalon: Reklámújság 17.10.2012 - 28.10.2012, 10-11 oldal.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- QMK/VIA-as, vezeték nélküli Epomaker klaviatúra jött fémházzal
- trek81 károsultjai
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple iPad 10th Gen. (2022) 64GB WIFI Yellow, Bontatlan, Új, 0 Perces, Sárga, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest