Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
Sziasztok. A múlt héten elkezdett haldokló tüneteket produkálni a kindle voyage akksi: 40%-os töltöttség mellett fogta magát, és először még csak a haptic feedbacket vette vissza, majd rá 2-3 lapozásra fogta és kirakta az egész képernyős elem jelet, mintha csutkára lemerült volna. Mikor töltőre dugtam, ott viszont egyből megint 40%-ra értékelte magát.
Rendeltem bele netről egy utángyártott akksit, amit be is szereltem.
Péntek este feltöltöttem 100%-ra (de már 90 százalék körül zölden világít a kis lámpa, nem tudom az normális -e), majd másnap reggel mikor ránéztem, először kiírta a 100%-ot, majd 1 mp múlva "korrigált" 95-re. Ezt követően olvastam egy 20-30 percet és eltettem a készüléket. Ma reggel megint ránéztem, elsőre 90%-ot írt majd rögtön utána megint korrigált, 93%-ra...
Ez szerintetek normális? Arra gondoltam, hogy az első teljes feltölt-lemerül-feltölt ciklus meg kell történjen, hogy helyesen jelenjen meg az érték.. de az is lehet hogy gagyi az utángyártott akksi
.
Volt már esetleg valakinek ilyennel kapcsolatos tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest