- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Panasonic LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Majdnem raugrottam Gimto ra. De látom elég gyeng. Ezek a fekete festett órák sose bírják .
Curren be vannak hasonlók de azok gyenge minoseget képvisel. -
pulutodurumo
őstag
válasz
gagyilovag #5997 üzenetére
Valamelyik Seiko használati útmutatóban láttam konkrét x lux / y perc értékeket. De kb. 10 perc erős lámpafény kihozza a maximumot a luméból.
-
gagyilovag
aktív tag
Lumenes mutatót meddig kell megvilágítani,hogy sokáig világítson.
Hülye kérdés igaz? -
Breki
veterán
válasz
Bicskás #5987 üzenetére
Model Number: YAZOLE 318
Case Thickness: 10.5 mm
Dial Diameter: 40 mm
Band Width: 2 cmKisebb az átmérője a Meirnél jóval, ezért szerintem inkább olyanoknak való aki kisebb méretőt szeretnének illetve nincsen vastag nagyobb csuklójuk azon nem állna olyan jól.
Számlap mutatók, római számok, logó, ezüstös jelölések, tipusjelzés nagyon igényesnek tűnik.
Ami nem annyira az a vastagsága olyasmi mint a tegnap mutatott Gimto kicsit nagyítós feeling,
Szerencsére ez szemből nem feltűnő.Erre rátesz, még az üveg ami olyan nagyítósnak tűnik másnak lehet pont ezt tetszik, és lehet direkt ilyen, hogy nagyítsa a számlapot. A leírásban ki is emelik.
[link]Nálam hozzáértőbb majd biztos elmagyarázza ez milyen üveg.
Szíja vékony "bőrszíj"
Lényeg nagyon szép óra, főleg az árához képest, de gondolom nem 8-1000 kategória szerkezetben sem.
Ja igen, nem szeretném eladni alig vártam, hogy megjöjjön, de a másik Yazole-t ha megjön lehet eladnám, hisz kinéztem egy harmadikat. :-)
(#5988) Lauda Nagyon szuper ez a doboz! És az óra is, remélem holnap a miénk is megjön és nem kell jövő évig várni rá. :-)
-
gagyilovag
aktív tag
Megjött a NAVIFORCE,amit fentebb említettem,kismutató le volt esve,.Megreklamáltam,lefotóztam,majd kiderül mi lesz.
Mutató visszatéve
A szerkezete nem miyota hanem epson al33
A hátlap csavaros.
J
Élőben jól néz ki,pofás darab. -
válasz
ricsi0307 #5989 üzenetére
Nem, a ketto koze ut!
Arra meg nem jottem ra a napmutatot hogy lehet allitani.
Egyik kattanas az ora, masik a datemum, felso gomb a felso honapot allitja, alzo gomb pedig a 24 oras kismutatot. Igaz a bal also gomb ezen nincs.
Ahogy nezem a feedbackeket az csak a feher szamlaposon van. Mondjuk engem abszolut nem izgat, nagyon szep kis ora, a celnak megfelel, ennyi penzert ez egy igen igen jo vetel.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánló olyan órát ami bírja az ütést? Na nem kalapáccsal akarom csapkodni van ilyesmi csak sajnálom szegény órámat, mert vmihez mindig odaverem és már tiszta karc a kijelzője. Ezért szeretnék vmi kulturált megjelenésű , strapa órát venni. Túl sokat nem szánnék rá, ha megoldható egy 10e ből akkor oké, de ha nem akkor marad a régi. Köszönöm előre is. -
ricsi0307
senior tag
A másodperc mutató, illetve a kronográf pontosan a vonalra üt? schawo kolléga azt írta az a szerkezet van benne mint a Megirben, így ettől tartok egy kicsit.
Gyorsan ránéztem a trackingre és meglepődve látom hogy tegnapi dátummal országba megérkezett, szóval már csak hetek kérdése és nekem is itt van a Casima
-
Hu skacok nagyon szep ez a casima ora! A nylonban bent a papirdoboz, leragasztva origi matricaval, benne bubis zacsiban a franko femdoboz + egy tajekoztato valami vip supporthoz es egy torlokendo. Az ora befoliazva szamlap+csat, hozza sorszamkartya, a doboztetoben angol nyelvu hasznalati utmutato. Az ora hibatlan, karcmentes, a szija is jobb minosegunek tunik, mint a megireke, majd hasznalat kozben megmutatja magat.
Kicsomagolas: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Ora a karomon: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Sajnos nagyon csillamlik a vakus kep, keszitek majd kintit is vaku nelkul! Talan az utolso lett a legjobb.
8500 ft-ba kerult, szerintem nagyon megerte!
---------------------------------------
(#5983) zebede Gratulalok az oradhoz!
-
-
tobias40
veterán
válasz
gagyilovag #5985 üzenetére
Ejnye!
-
zebede
őstag
Megérkezett a 95
napja rendelt SKMEI 9117 órám igaz hatvan nap után kértem és kaptam egy full refundot, most fizethetem ki megint.
-
válasz
tobias40 #5980 üzenetére
Nem csinaltam semmit, csak megrendeltem az orat.
Tudjak ok nagyon jol mi a dorges. A masik ora is 6 dollaros erteken jott es 22-ert rendeltem. Nem akadt fenn, abszolut bontatlan csomagban kaptam. Meg a papirdoboz is le volt ragasztva origi matricaval, mindjart tolok fel kepeket!
-
konyvest
csendes újonc
A másik választottam egy Tevise automata az jobb minőség talán kicsit drágább is.
-
konyvest
csendes újonc
válasz
gagyilovag #5967 üzenetére
Igen ilyesmi bár amit néztem az több mutatós.
-
Breki
veterán
Hú gyorsan gyorsan :-)
18-at magától írta rá?
Ja te az olcsóbbat rendelted.Ez nem ér én is akkor rendeltem.
Bekem csak egy Yazole meg két szíj jött
Ilyen szíjat ennyiért szerintem még rendelek majd 20-asban.
(#5961) Lauda Ezekről le tudlak beszélni, 14 us Yazole, Stowa meg 4 és Nomos is van 10 körül ha jól emlékszem.
Szerk: Vagyis négy körül:
-
Vertigo18
addikt
válasz
gagyilovag #5963 üzenetére
Azért az alsón elég rossz, hogy kínai a nap felirata...
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
gagyilovag #5963 üzenetére
Nekem is ilyenem van. Kínaiak közül ez eddig a legpontosabb.
Úgyhogy szemezek más EYKi órával is. -
petipetya
nagyúr
válasz
gagyilovag #5968 üzenetére
Köszi az infót.
Kár, hogy pont ez a Sinobi óra tetszik. Még ezüstben is elfogadnám, mivel van vele kompatibilis fekete NATO szíj. Kérdés, megéri-e.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
konyvest #5966 üzenetére
Ilyenre gondoltál?
Ezek a kínai olcsó automatáktól sokat ne várj,de azért használhatóak,de az alap szerkezeten belül is vannak minőségi eltérések(pl winner automata,a legalja,még a számlap rögzítést is ragasztóval oldották,meg,a rögzítő furatok,még csak ki sem volt fúrva),ellenbe a tevise,jaragar,fineat,azok csavarozták)Tehát,használhatóak,de egy kis finomhangolás rájuk fér.Ja és kenőanyag nyista
-
konyvest
csendes újonc
Sziasztok! A Sewor márkáról tudunk v.mit? Rendelnek ebay ról egy automata verziót... szerintetek merjék?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #5962 üzenetére
Megkergült az oldal
Ezek hamarosan érkeznek:
Miyota szerkezetes.
Ez pedig EPSON AL33. -
gagyilovag
aktív tag
Ez megjött egy ideje,és nagyon meg vagyok elégedve vele:
-
sbe561
tag
Üdv!
István vagyok, és óra függő!
Eddig, csak olvastam, de most már gondoltam beköszönök! Nagyon jó a topic!A napokban rendeltem egy Naviforce koppintást, kíváncsian várom!
[link]Valamint a közelmúltban érkezett ez a kis olcsóság:
[link][/LIlletve valahova a feleségem elpakolta az elemcserére váró fekete Weide órámat...
amit nagyon szerttem!
[link] -
Breki
veterán
válasz
b4lukapitany #5952 üzenetére
Még kb 10 óráig akciós
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok! MVMT-hez hasonló minimalista stílusú olcsóbb (max 20e huf), de értelmes minőségű óra márká(ka)t nem tud valaki mondani?
-
petipetya
nagyúr
Mi lehet a buktató ebben az órában?
A sötét színű kopik? A negatív visszajelzéseknél nagyrészt az olvasható, hogy nem érkezik meg a cucc - az lehet kamu, vagy a helyi posta nyeli be. Egy embernél le volt esve az egyik számjelző csík, amely szintén lehet a logisztika hibája, ha odab@sszák párszor a csomagot. Megéri megvenni?
-
Soká
senior tag
Bocs, hogy laikus dolgokat kérdezek, de ha jól értelmezem a szavaidat, akkor a Myota jobbnak számít mint a Sunon PE90?
Különösebben nem áll szándékomban megvenni ezt az órát, de ezt, amelynek a számlapja úgymond genfi csíkozásra hajaz, sokkal kevesebb helyen árulják és egyértelműen drágább mint az amit végülis megrendeltem.
Szóval, azért érdekelne, hogy a bal oldali dupla ára mögött milyen plusz érték van vajon?
-
-
ans1980
tag
Megérkezett a nov. 11.-én rendelt Eyki 8572. Lehet elfogult vagyok, de sokkal szebb mint a képeken. Az alis eladó viszont egy töcs, becsomagolta kb egy sima papírba, totál össze volt lapulva az egész csomag, mit amire ráült valaki. Mákom volt mert az egyik szem elgörbült kicsit, de azt pont kivettem mert kicsi a kezem
-
válasz
pulutodurumo #5939 üzenetére
A mutatókat be lehet állítani. Húzd ki kettőt a koronát, és az alsó és felső gomb állítja helyére a mutatókat (mindhármat)
Aztán meggondoljuk
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
pulutodurumo #5939 üzenetére
Ha kiegyengeted,akkor talán
-
Soká
senior tag
Breki!
A biztonság kedvéért visszakérdezek, ez egy valós stopper funkcióval bíró óra? Vagy csak szépen megmagyarázzák, hogy melyik subdial micsoda (lenne, ha működne)?Egyébként köszönöm a linket, ha látsz ilyen órát, linkeld légyszi, most már el kezdtem "gyűjteni" ezeket a klónokat. Kíváncsi vagyok hány néven köszön még vissza?
Az azért egyértelmű, hogy a Binger, Songdu és Cadisen esetében még a fotó is ugyanaz, éppen csak egy kis photoshop kellett a márkacseréhez. -
Breki
veterán
Igen a But és Sorry miatt sejtettem. :-)
Ezek szerint ők csak árulják az órákat különben nem hiszem, hogy gond lenne egy sima szíjcsere az züstös barnáját hozzáadni az általam rendelni kívánt színűhöz.
Azért vannak korrekt Kínaiak
E-bay-en rendeltem ilyen szíjakat, nem érkezett meg, rákérdeztem erre válaszuk:
"Hello, we are so sorry that your item has not come yet. International shipping is very hard to predict,sometimes a delay at customs or post or item lost on the way often happen. Since it has passed quite a long time,for your worry,we can resend a new item. let me know your thinking. wait for your answer. Regards jackie"
Hozzátenném, hogy valószínűleg nem miattuk nem érkezett meg.
-
-
Breki
veterán
válasz
xcvbxcvb #5923 üzenetére
Igazából kicsit belezavarodtam mert több helyről is rendeltem 18-asokat és 20-asokat is ma is kétféle jött.
Az egyik szerintem ez
Másiktól vmilyen indíttatásból pirosat kaptam vagy rendeltem.
[link]A 18-asokat korábban beírtam.Még várok többet pl ilyet fehérben
Közben rájöttem, hogy jó így nekem sokkal kevésbé áll ki mint a videon levágott kb mint ott a levágás után, csak a Megir eredeti szíja után fura volt mert az még rövidebb.
-
Digitalpimp
senior tag
Én firefoxhoz ezt az Aliexpress kiegészítőt használom: Aliexpress Shopping Assistant
-
Breki
veterán
Ez a Cadisen ma nagyon jó árban van
legalábbis a Black, Leather Silver.
Sajnos nekem a másik jobban tetszik.
Működő kismutatókkal. -
Breki
veterán
válasz
pulutodurumo #5907 üzenetére
Igen erről halottam, részleteket tudnál írni?
Firefoxra nincs ilyen?
-
Breki
veterán
válasz
pprod94 #5900 üzenetére
4 napig még gondolkozhatsz addig akciós
Én sajnos addig, gondolkoztam ezen a Skeleton-on hogy mostmár 20 ha jól emlékszem tegnap még 16 volt.
És tetszik is
"Watch live look much nicer than in the picture. were little more than two weeks. at first glance, made qualitatively. Leather strap is not and will not last long."
Valahogy lehet nézni, hogy változtak az árak az ali-n?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest