Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andrew01

tag

válasz driv4r #46194 üzenetére

Hogy jön ide a vámáfázás, netán anélkül tudsz vásárolni külföldről (vagy áfa nélkül belföldről)? :D Gondolom jó lett volna lejjebbről indítani az árat, hogy egy 20k-s kvarccal sarokba szoríts :D Nos az a helyzet, hogy tudok mondani 10k+vámáfás alternatívát is, de akárhogy is nézzük ez az Erebus egy 160k-s óra és 60k-ra gondoltam, miközben amúgy több példám is van, amik nemhogy 60k bruttó, de 40k bruttóba sem kerültek... és ezeket tapasztalatból ismerem, mennyi lehet még amit nem ismerek.

PD-1734; 100m, zafír, 15k-ért. Rakott logo itt is, dob a minőségérzeten, a tok szintúgy nagyon korrekt.
    (Gs-re meglehet, hogy hasonlít, de más az inspirációs jelleg, meg más az 'összeLegozott'- nekem az Ereb. teljesen ilyen érzést kelt.)

SGEH89P1 - igaz itt nincs lume, meg zafír, de 100m; 33k-ért vettem 4 éve újonnan, így nem túl releváns ma már, de inghez és strandra is egyaránt jó választás tud lenni.

Boccia 3633
    Ez a legjobb példa szerintem és az egyik kedvencem, ugyanolyan feature packed - 100m, zafír, lume; 35k körül vettem boltban, annyira bevált nekem, hogy pár évre rá vettem még egyet :D tartalékba, de olyan jól bírja a strapát az első, hogy néha-néha meghirdetem a másodikat, mert csak pihen a dobozában, aztán meggondolom magam mindig pár nap múlva. Létezik szürkében is, abban még univerzálisabb.

Van még 10k-s Casiom is, ami Gada küllemű teljesen, hordtam régen fehér inghez munkában, meg nyáron strandpapucshoz is, de nem teljesen vízálló, így az kicsit kakukktojás.
    Szóval ha mondjuk 150k alá vetítjük, azért valószínű, hogy még van több alternatíva is, ha 50k alatt is már felbukkan néhány.

Új hozzászólás Aktív témák