Új hozzászólás Aktív témák
-
hadsz
tag
Tulajdonképpen abszolút életszerű és logikus amit írsz.A belső ajtókra igazából értelmes magyarázatot eddig még nem találtunk,mert az ugyebár világos,hogy nincs mögötte sem többszintes csarnok,sem Igalra /ezt egyszer Tab esetében hallottam.../ vezető alagút,tehát elvileg teljesen értelmetlen oda azokat a 10 tonnás ajtókat beépíteni.Hacsak nem arról van szó,amit felvetettél,mert azt hiszem,ez mind Császár,mind Tab esetében megállná a helyét.
Alátámasztja ezt az elméletet az is,hogy nemrég végignéztem szinte az összes egykori kelet-német,lengyel,cseh Gránitot,és nagyon kevés kivételtől eltekintve mindegyik "átmenő" volt,mindkét végükön kapukkal.A kivételek esetében pedig sima fallal volt lezárva a "hátsó vég"- mögötte föld.Idáig sehol nem találtam olyan kivitelezést mint kis hazánkban Császáron ill Tabon.Esetleg nincs rokonod vagy igen jó ismerősöd az említett szervnél film megtekintés céljából?
Már ha ez civileknek amúgy elérhetetlen lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest