- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Kis Sony pletyka. [link]
-
eclipse006
őstag
Habár off, mert nem ez a készülék, de általánosságban Sony és 5-ös széria, abból is a II-es. Gondoltam néhány képet bedobok ide, csak hogy alátámasszam azt, hogy ezekkel a készülékekkel is lehet - akár auto - módban jó képeket lőni, sőt! Sokszor pont, hogy szembemegyek a nappal, mint az látható 1-2 fotón, ami valljuk be nem a legideálisabb.
-
-
paatrick
őstag
válasz
GeryFlash #201 üzenetére
Nézd, nekem az jött le hogy téged baromira zavar hogy valakinek meg se kottyan hogy vegyen 1000 vagy 1500 euróért egy telefont
gyakorlatilag minden Sony telefon hírnél előkerülsz és benyögöd mekkora szar és túlárazott. Holott ha te sosem vennél ilyet akkor minek rugózol rajta??
Sony fan se vagyok, most Samsungom van. De már cserélni kell és ennél jobbat én nem találtam magamnak a felhozatalból.
Tökre nem érdekel, hogy 2 vagy 3 kamera van rajta, viszont az akksi jó nagy ehhez képest a telefon nem egy tepsi, nincs kameralyuk, és nem valami feljövő kínai márka aminek ki tudja mik futnak a rendszerén. -
-
GeryFlash
veterán
válasz
paatrick #200 üzenetére
Bevallom sok fele validaciora szamitottam, ugy tunik meg a vermes Sony fanok se tudtak reagalni erre, de igen, szoval ilyen indoklasra valoban nem voltam felkeszulve.
Ahogy mondod, atlagember nem tud fotozni egyikkel se, az Xperia 5 VI ennek megfeleloen johetne kamera nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bejelentették az Xperia 5 V-t, ami azoknak készül, akik apró, de erős telefont keresnek.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest