- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mostanában sikerült a Tv tuner kártyámat rávenni arra, hogy 352x288 (MPEG1) jobb és nagyobb képméretben is tudjon capture-t csinálni. Ehhez én a Windvr-t használom. Utána a Divx-es
áttömörítéshez Virtualdubmod használom, aminek az átalakítás utáni eredményével nem voltam megelégedve,pedig úgyérzem jól állítottam be. Majd a napokban kipróbáltam a Dr.Divx-et is, amivel teljesen megvagyok elégedve csak azt nem értem, hogy mikor átkonvertálom az MPEG2 felvételemet (720x5xx)-re , rendben megcsinálja a kép is remek (nem úgy mint a Virtual-nál) , de a proci terheltség 40% körüli. Ezt egy kicsit sokallom. Mi lehet az oka ? Mit kell tennem hogy kisebb legyen ? Vagy ez normális ennél a méretnél ? :F
Köszi
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Subaru topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- DJI Osmo Pocket 3
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest