Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Sziasztok! Vettem egy la nuit de l'homme Le Parfüm-öt. Nem igazán vagyok vele megelégedve. Gyenge is, hamar elillan, és az illat sem olyan hangsúlyos mint amilyennek gondoltam. Legalábbis az én bőrömön...és hát az új illatokat általában elég hosszasan szoktam érezni magamon de ezt nem.
Szóval ha valakit érdekel eladó, 10 fujas van benne.
Valamint jobban járnak inkább az eredetire hajazó EDT verzióval? Ezt mindenhol dicsérik és hogy az illata is eroltejesebb mint a parfüm verzióe. Mert az alapillat nagyon bejön, de gyenge ez a parfüm sajnos. -
volvoguy
addikt
Sziasztok! Olvasom itt hogy a Bleu de Chanel már nem az a Chanel.
Pláne hogy egy 2010-es kiadású edt jobb mint egy friss kiadású.Találtam a Parfüm.hu-n edt-t 2010es a leírás szerint és edp-t 2014es kiadású. Melyikkel próbálkozzak?
-
volvoguy
addikt
Sziasztok!
Aki nálam jobban képbe van....
Mit tudnátok ajánlani ami illatjegyekben hasonló a Bleu de Chanel, Dior Sauvage és Acqua Di Gio Absolu illatokhoz. Ezek voltak, tetszettek. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest