- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibituba
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #78448 üzenetére
Talán az ipingre gondoltam, bár úgy rémlett mintha közelebb lenne a főúthoz.. Vadvizek nagyon rapszodikusak még a rengeteg taplalekhal miatt. Győr környékén Rábca elég rossz. Zsilip nyitva jönnek fel a motor csónakok jetek.. Ahol nem ott meg full hínár ami nem is lenne baj, de a lencse az már nem szimpatikus. Dunán 70es nagybajcsi vízállásnál térdig érő vízben begazoltam, korberaboltak a balinok, dobhattam bármit... Ott is rengeteg apró hal van. Ruganyok mögötti visszaforgok is nyugodtak. Csatornákban van brutális hal mozgás de azok rohadt nehezen hozzáférhetőek partról.. Kell még kb 1,5-2honap és tuti lesz, de gondoltam rákerdezek a Tóra mert rémlett valami, gondolván hogy ragadozohalas helyen jobban mehet már a hal. Felsőtárkányban képek alapján már nagyon megy, de az meg nagyon messze van nekem. Köszönöm a tájékoztatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Abus Viantor sisak
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest