- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Zoli bácsi #59689 üzenetére
Tudatosan kell vásárolni, és nem kell minden kacatot megvenni, ami megtetszik!
Ekkora összeg jön ki amúgy nekem is kb. Én idén csak napijegyezek. Átlag 2500 Ft egy jegy, az állami legyen leosztva 20 alkalomra, 500/alkalom. 2 kiló etető 2000 Ft, 1 doboz csemege 150 Ft, 2 deci csonti 300 Ft. Ezek a nagy átlagok. Van úgy, hogy kukoricát nem viszek, van úgy, hogy fél liter csontit. Zsinórt, horgot, kacatokat olyan 20k értékben vettem idén eddig, még ennyi sztem el fog menni. 20 alkalomra visszaosztva az 2000. Idén vettem egy széket, meg egy botot és orsót, de azt nem számolom teljes összeggel ide, mert több évig tervezem használni őket.
Soknak tűnik leírva, de napi 8000 továbbra sem vészes szerintem. Elmegyünk ketten moziba, az se sokkal olcsóbb...Rakó a felszerelés igény miatt, meg akadós terepen a pergetés tud igazán drága lenni a sok beszaggatott csali miatt.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged