- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tepenzed #45492 üzenetére
De igen, ott van. Hasonló hegyes-dombos szakasz csak csak Dömösön van Magyarországon ami még szebb mint ez, és ugye az sincs messze innen.
A szerelékem?...Végtelen egyszerű. Sima csúszó ólmos vagy csúszó kosaras (attól függ, hogy mit akarok) megoldás alul megütköztetve. A súly szakaszonként változik. Az ütköző alatt van egy kis méretű forgó amibe amibe az előkét akasztom. Az előkehossz szintén változó, de minimum 50 centi folyóvízen. A horog amit itt használtam azt hiszem, hogy 12-es volt. Ha feederezek folyóvízen egyébként is általában 10-12-es méretet használok. Természetesen csak akkor játszanak ezek a méretek ha csontit használok, gilisztánál már felejtősek lennének. Harmatgilisztáról már nem is beszélek. Nem a gébek miatt, de lebegtetve kellett horgászni (a képen a vödör tetején látszik a hungarocell), valamiért így vették fől a leghamarabb. Természetesen csak a fél előkehossz volt meglebegtetve, az előkén volt egy ólom pluszban.
Két apró szem hungarocell és két szem csonti. Ez kellett nekik.4-5-6 szem csonti lebegtetés nélkül valamiért most kevesebb kapást hozott.
Ha jól emlékszem, akkor vagy 18-20 körüli vastagságú a főzsinórom. Vastagabbat én sosem használok a sodrás miatt, természetesen akadós terepen ennek megvan a hátulütője. Az előkém itt 14-es volt, általában ezt és a 16-os méretet szoktam használni. Régebben őrültködtem 12-es meg hasonló méretekkel de rájöttem, hogy semmi értelme az élőn ezeknek. A halakat nem érdekli ez a dolog annyira mint állóvízen, csak magamat szívatom vele. Egyedül úsztatásnál használok 12-es méretet. Mást nem tudok írni így hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest