Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • đe$|re

    senior tag

    válasz g0dl #3904 üzenetére

    Amikor kellett a Szeged megfordította a meccset, jók voltak.

    --------

    Tegnapi meccs:

    Le a kalappal a Vardar előtt. Behúzták a 3. meccsüket is, teljesen megérdemelten. Lelépett a fél csapat az edzővel együtt, sokan leírták őket, amire most rendesen rácáfolnak. Ettől még lehet, hogy tavaszra kipukkadnak.

    Blagotinsek?!?! Lábon simán verik, felesleges két perceket gyűjt be. De újra és újra pályára léphet. Nilsson meg padozik eközben.
    A régebben "rettegett" védekezés teljesen szétzilálva. Vajon miért erőlteti a törpe ezt a nyitott szerű valamit lábon lassú hármas védőkkel? Újra Blagotinsek. 10 méterig kilépked, naná hogy lábon simán verik.
    Mackovsek védekeztetése? Értem, hogy csere nélkül kell fent hagyni, de Celjeben sem védekezett...

    A támadás is teljesen ad-hoc módon, egyénieskedve megy. Nem nagyon vehetőek ki figurák. Ráadásul sokszor lassú és teszetosza az egész. Mahé padozik, Máté gyorsan lekapva, Nenadic meg ugyan olyan szertelen, fegyelmezetlen mint volt. Tönnesen kapura sem mer nézni.

    Vranjes tavaly arra hivatkozott, hogy az nem az ő csapata, de közben ment a hitegetés, hogy na majd ősz, na majd tél, most aztán tavasszal megmutatjuk. Nem lett ezekből semmi. Itt az új szezon és vannak akik még mindig mentegetik (az előző szezonban én is kivártam), hogy de még össze kell állniuk - mondják ezt a Vardarnak is -.
    Most akkor még mindig nem az ő csapata?!?!

    Mindezt megkoronázta a tegnapi nyilatkozatával, amiben bírózik. :W :((

Új hozzászólás Aktív témák