Új hozzászólás Aktív témák
-
Lessmessino
tag
Egy kis tesztelgetés után a sweet spot nálam a -80mv és -15power lesz, így a fogyasztás sokkal jobb és a teljesítmény is jobb az alap beállításoktól.
1440p-ben néztem meg 3 játékban, de a gta 5 elég hektikus eredményeket hozott, úgyhogy ezt végül dobtam, de rávilágított arra, hogy a kártya nem bírja a -100mv-t csak a -80-at, ezt a steel nomad teszt is megerősítette.A quicksilver hűtése szerintem nagyon jó, max terhelésen 1600-on pörgeti, szerintem az se vészes zajban, de finomhangolva a ventiket már a többségnek megfelelő lehet.
Coil whine is csak nagyon magas fps szám mellett hallatszódik. (6700xt képes volt böngészés közben is ciceregni, sőt még a windows asztalon is)Steel nomad stock 6895
-80 mv 7176Superpos 4k stock 19350
-80mv 20011A játékoknál minden beállítást kétszer vagy akár háromszor is lefuttattam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az elmúlt években nem volt igazán sikeres az AMD a GPU piacon, idén ezért a középkategóriára helyezi a hangsúlyt.
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest