Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
robekri #3858 üzenetére
Igazából azt kéne eldönteni, min a célod, akár a sporttal, akár az edzéssel, úgy hosszabb távon. Szeretnél erőt, állóképességet, fogyni, izmosodni, vagy csak úgy átmozgat, stb. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Ervin mindig kikészít minket, így nem nagyon kell az étrenddel foglalkoznom - hidd el, nagy árat fizetek ezért
Szóval én különösebb odafigyelés nélkül tartom a súlyom / alakom, de tény, hogy pár alapelvet még így is érdemes lenne betartani (cukor, liszt, illetve zöldség, gyümölcs beviteli arányomat illene megfordítanom). Ha fogyni szeretnél, az összetettebb dolog kicsit. Izomtömeg növeléshez is kell ész, de az kevésbé vészes. Egy átlagos, szintentartó, egészséges étrend pedig tényleg tartható egy két szabályozással. De tényleg nem érdemes nagyon túlmisztifikálni a dolgot, de alapok persze legyenek rendben.
Más: most edzésen nálunk talán három munkablokk volt:
- 5db 4-es létra, felrántás, nyomás, húzás, egy létrára 2.5perc, talán. Illetve volt olyan lehetőség, hogy az első három fokot két golyóval csináljuk, újrafelrántás és húzás nélkül. Jó volt.
- 5-5-5 bal, jobb, szimmetrikus ablaktörlő (nyújtott lábbal), 3 kör
- 10 perc snatch, levezetésképpen
Nem is aludtam ki magamat mára, egész nap fáradt voltam, és meglehetős izomlázam van, szóval megyek is aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elindult a Splitgate 2 nyílt bétája
- További aktív témák...
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest