Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
lemmy71 #2374 üzenetére
Milyen szempontból nem való oda?
Esztétikum? Vagy csak hagyomány/szokás? Vagy könnyen korrodál?
Beton födémes teraszok akadnak szép számmal, vasgerenda szerkezeten... Vagy akár hidak. Tudom, a gerenda nem azonos a zártszelvénnyel, de kellő falvastagság mellett hunyorítva a lekicsinyítése egy vasoszlopos terasznak, nem?
Persze az asztallap alatt ne csak keret legyen hanem legyenek kereszttartók, és lehetőleg legyen bevasalva a beton.Nekem nem jött át hogy a kolléga mobilra szeretné - ha nem, akkor persze körben akár a falakat is kiöntheti betonból
mondjuk én tuti nem vállalnám be. De én egy lusta forma vagyok. Aki általában túltolja meg előtte túl aggódja, de attól még lusta.
Ha mobil, izé, odébb gurítható a cél, akkor viszont tényleg valami könnyebb anyagot keresnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest