Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
válasz
Bandit21 #2520 üzenetére
A legkissebb Teszkós gömbben is készítettem bbq-t. Csak setup kérdése a dolog. Az egyik felébe rakod a tüzet (parazsat) mellé a másik felébe egy megfelelő méretű Gn tepsit (benne forró víz) a vizes tál fölé a rácsra pakolod a husit. A parázs mellé közvetlenül a füstölő fát, vagy a parázsra a keményfa fűrészport. Bár ez utóbbit gyakran kell pótolni. A fafüst úgyis csak kb az első órában lényeges. Aztán belövöd a bbq hőtartományt és azon is tartod a gömböt. Az 56 cm-ben kényelmesen elfér ez a setup.
-
Bandit21
addikt
válasz
Bandit21 #2520 üzenetére
Hasonló madaraknak mint én:
A nem öntöttvas, hanem krómozott acél (?) grillrácsot éjszakára ecetes citromlés vízbe áztatva másnap puha ronggyal simogatva olyan lesz mint az új.Éveken át dörzsöltem, kefével mindenfélével le is kopott a króm és rozsdás lett. Ez remélem kitart majd,
Mivel 54 cm ezért a sarokkádba fért el, célszerű a heti kádsúrolást utána időzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Politika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest