-
PROHARDVER!
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gu007
aktív tag
válasz
lemmy71 #1777 üzenetére
Ez egy ellenáramú (reverse) szekrény szmóker.
Amit zölddel jelöltél az teljesen hibátlan, a sütőtér és a szmóket fala között van 30mm rés, ott megy fel a füst és a meleg levegő. A kémény alsó vége pedig a vizesedény felett van.
Végülis a sütőtér egy szögletes U alak. Ez a kép a tűztérből készült felfelé fényképezve:
jobb oldalon a szmóker külső fala aminek a másik felén a szigetelés van, bal oldalon a sütőtér oldala van aminek a másik felén a rácstartó sínek vannak.
Az elején a kivágás amit narancssárgával karikáztam, azt a célt szolgálná, hogy a sütő eleje és hátulja egyformán legyen meleg. Nyitsz rajta és közvetlen megy be a meleg nem körbe. Na én ebből semmit nem tapasztaltam pedig a sütörács elejére és végére is tettem hőmérőt és majdnem egyforma volt. ~1° különbség volt köztük. Kinyitás után sem változott a hőmérséklet különbség. Szóval szerintem feleslegesszénacél, a rácsok kivételével. Majd összegyűjtöm a képeket és feltöltöm. A tervrajz nekem már nincs meg, [innen] van az ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest