Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
A tápnak ehez semmi köze, attól fogva, h. te kihúzod őt a fali aljzatból, az elemnek kéne biztosítania a megfelelő feszültséget a BIOS-nak, tehát a tápnak nemhiszem, h. köze lenne hozzá, nekem is így van, ha kihúzom a tápot a falialjzatból, hagyöm 10-15percet egyedül táp nélkül és láss csodát, visszaállít mindent alapra(nekem az elem a gond, megmértem multiméterrel, hát nem lett vmi rózsás eredmény)
Mérd meg multiméterrel az elemed feszkóját, ha a rágravírozott értéken felül van egy picikével akkor nem az elem a gond, de ha egy picivel alatta van, akkor sem kéne neki elfeljetenie, csak ha nagyon alatta van, akkor az elem!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- 27% - ÚJ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3040G32GX2-TZ5RK
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mérd meg multiméterrel az elemed feszkóját, ha a rágravírozott értéken felül van egy picikével akkor nem az elem a gond, de ha egy picivel alatta van, akkor sem kéne neki elfeljetenie, csak ha nagyon alatta van, akkor az elem!