- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Aktív témák
-
gabaa
csendes tag
Megvettem a g2es epoxot. Köszönöm mindenkinek a segítséget. A voodoo majd lehet, hogy érdekel, kereslek emailben ha igen.
-
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Itt van neked egy 550es k6-2, nekem nem kell.
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=5326023
Felraktak ma egy epox mvp3-g2-őt is, de légysz azt engedd már át nekem. -
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #12 üzenetére
Hát igen, de ahogy mondod, piszok szerencse kéne hozzá. Ez az 500as amd nekem már jó, tehát procit nem keresek. Persze ha találok nagyobbat, az nem baj.
Én húzni nem szeretném, de azért jó lenne egy stabil, márkás lapot találni.
A proci a lappal 3000 pénz volt. Van hozzá már egy enermax tápom is, ami 2500 pénz volt, szóval szerintem jó ára volt.
Fogalmam sincs mennyit gyorsít, de ha van olyan lap ami tudja, akkor miért ne azt vegyem meg? -
Bodin
senior tag
up a topiknak!
Mekkora volt a legnagyobb K6-III-as proci? köszi -
cskamacska
addikt
Nem lehetetlen.
Kb egy hétig kerestem itt a PH!-n, míg megdobtak kettővel.
No persze piszok szerencse, meg az kellett, hogy az eladó különösebben ne legyen oda érte.(ami különösebben nem nehéz, hisz leszámítva, hogy piszok ritka, nem az naggyon gyors procifajta amiért ölniük kellene egymást az embereknek)
Lapból meg nincs dömping mert pl MVP3G2-t nem találok. Mármint még egyet, mert egy már van, de húzni szeretném a K6-III-asokat, de félek hogy elpattan a lap, azt nézhetek.(Egy MVP3G-M-nek már megsütöttem egy MOSFET-jét a nyáron)
Szerintem nyiss egy topikot, s lehet, hogy neked is szserencséd lesz.
Meg volt a Vaterán egy K6-III-as szeptember körül Telcontar nevezetű emberkénél.
Egyébkénr mennyi volt a lap a procival?(ha szabad megkérdeznem)
Szerinted mennyit gyorsít a vinyókon az a ATA66 ilyen gépeknél? -
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #10 üzenetére
Lebuktam.
Egyszerűen nem találok ilyesmit. Alaplapból dömping van, de prociból annál kevesebb. K6-3-at találni meg szinte lehetetlen.
-
gabaa
csendes tag
Azért az alaplapért ésszerű keretek között szinte bármit megadnék, aztán persze jól lealkudnám.
Hülye azért nem vagyok, fut egy pár ilyen lap még az országban és lehet, hogy épp holnap akadok rá az egyik bontóban.
Egyébként nagyon sokat ér a géped, ne válj meg tőle semmi pénzért. Én is arra törekszem, hogy egy hasonlót összehozzak ilyen nosztalgia retró feelingben.Magyarul csak állni fog és porosodni, néha meg bekapcsolom és tolok rajta egy settlers 2őt vagy egy transport tycoont.
-
gabaa
csendes tag
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Az az epox állítólag megy, és olyan mondta, akinek el is hiszem, de nem teszteltem, mivel csak udma 33at tud, nekem meg az az MVP3 kellene mint a fenti epox, hogy újabb south bridge van benne és így udma 66ot is visz. Egyébként úgy vagyok vele, hogy megveszem, hazaviszem, felkerül a polcra, aztán ha majd lesz egy kis időm, összerakom. Azt az epoxot azért vettem, mert volt benne egy 500as amd k6-2, de a lap az felesleges, mert udma33as mvp3am nekem is van.
-
gabaa
csendes tag
Ilyen epox alaplapra vevő vagyok azonnal:
EP-MVP3C2 -
gabaa
csendes tag
keresek socket 7 alaplapot mvp3 csipszettel 550-es amd k6-2-höz
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest