- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
amikor
elémmellém kijött az audis, és felborított, a 8 napon túl gyógyuló sérülések miatt a kórházból hívták a rendőröket. innentől a srác azt mondta, fizessen a biztosító a kötelezője terhére (egyértelműen ő volt a hibás, nem adta meg az elsőbbséget, nem is tagadta, vagy mentegette magát) a számla meg a rendőrségi végzés alapján simán fizette a biztosító a káromat. -
6030D
addikt
Egyszer azt hiszem már írtam ide, hogy egy ismerősnek volt ilyen esete, tavaly nyáron.
Autó balra kanyar, ő lassan nekigurult, majd eldőlt. Anyagi kár egy szimpla falú első kerék cseréje egy 15e Ft-os MTB-n. Plusz 2 repedt csigolya, 2 hónap táppénz, kezelések, munkaképesség változás fél évig.
Jelenleg még nem zárult az ügy, pénz sehol, csak az egyezkedés. Se az új kerék árára, se a személyi kárpótlásra.Nem volt biztosításod: egyik kerékpárosnak sincs, de mi lesz, ha azt állapítják meg, hogy te voltál a hibás (nincs fék a kerékpáron, gyorsan mentél, stb.), miből fizeted ki? Mivel van a tulajdonomban autó, így átérzem, és én köteleznék mindenkit egy alap biztosítás fizetésére. Nekem pl. az ilyen esetek benne vannak a lakás biztosításába, havi 1000 Ft-ért. Az nem vág földhöz senkit, de nem is hal éhen, ha okoz valami kárt.
maummamut: legyen így!
-
pardeee
csendes tag
Engem is egy olyan kereszteződében csaptak el, ahol nekem volt elsőbbségem, (a nő nem előre nézett) az akkor 1hónapos országúti alu vázam szépen el is tört, a kerekeim is menthetetlenek voltak..de legalább megállt és megbeszéltük a dolgot, hívtam rendőrt is de 1óra várakozás után úgy döntöttünk, hogy inkább betétlapot töltünk ki majd ezek után ugye a sofőr kötelező biztosításával rendeztük is a dolgot, ugye beadtuk a papírokat, később kijöttek felmérni a bringán keletkezett kárt stb, szerencsére kifizették a teljes károm 90%-át, nekem sem lett bajom, vállam fájt pár napig
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest