Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért örülök, hogy nem csak én nem találom ezt vonzónak. Van az úgy, hogy nem való mindenkinek a koskormány. Illetve az önmagában egyébként tök jó, és kényelmes, furcsa mód a póz ellenére szinte egyáltalán nem zsibbadt a kézfejem, ellentétben az egyenes kormánnyal.
gergo5991: valami hasonló fogalmazódott meg bennem is a botsáskákkal kapcsolatban
Kb. ott lenne kényelmes fogni felül a kormányt, ahol az egyenes szakaszon hajlítva van a fvk-k felé.
Ringman: köszi az ajánlásokat, de szerintem én is inkább fitness vonalon tudok tovább lépni. Az sem biztos, hogy olyan marha nagy jelentősége lenne a crosshoz képest. A gravel, ha mégis belevágok, azért árérzékeny, 1200€-ért már kapni (használt) gravelt, a Vaya váza csak ennyi.
Napfénysüti: gondolom, a fékeknek az sem használ, hogy tesztbringa, szóval azért olyan messzemenő következtetést nem vontam le belőle. A kényelem meg... akkor a fenének azzal reklámozzák a gravelt, hogy ku***ajó mindenre? Csomagos túránál például 100 km-eket menni naponta ilyen testtartással, változatos terepen, akkor menjen az, aki kitalálta.
Fifaisshit: én elhiszem, mert nekem meg a derekam fájt. Mióta bringázom, elmúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest