- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#48525824 #23951 üzenetére
Ez mind igaz, de ettől még nem elfogadható számomra, hogy akkor menjünk át a piroson, nem érts félre én se vagyok szent, bringásként sokszor mentem át én is piroson, nyilván olyan helyen ahol senkit nem veszélyeztettem, de akkor se helyes. Mostanában már inkább megállok, engem is dühítenek a szemtelen, pofátlan, szabálytalankodó autósok, de úgy vagyok vele, ha én is telibesz@rom a szabályokat akkor nincs okom egy autósra se mutogatni, de ha én betartom akkor azzal inkább péládt mutatok, persze nem gondolom, hogy ettől egyhamar bármi is megváltozna, de ha mindenki elkezdene úgy gondolkodni, hogy f@szom én inkább betartom a szabályokat, akkor talán idővel nem lenne ilyen primitív a közlekedésünk és elkezdene némiképp hasonlítani az intelligensebb országokéra.
Zola0007 (#23955): Az a baj, hogy kurv@ra igazad van!
Sajnos.
Ja amúgy kapott egy új pedált a drága.
-
Osiris
őstag
válasz
#48525824 #23951 üzenetére
Köszi, de engem a méretek is érdekelnének, amik még rámennek a 622 19c felnire. A mostani gumi a felnitől még vagy 3-4cm magas, de én szeretnék valami kisebb gumit ami pl. csak 2cm a felni peremétől. Jót tenne a bringa magasságának is, ha csökkenne a gumi magassága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged