Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
Hasaggymeg #221284 üzenetére
Ááá, az nem lehet, hiszen a Sram fékek nem jók.
A váltókar az elég agresszív, én imádom ahogy izomból átrakja, valakinek meg ez a csattogós hangja sem tetszik. Az alsó kart könnyű megszokni, utána logikusabbnak is tűnik.
Tárcsa és betét. Quaxar, én tyuksz@rnak hívom. A betét azért csak gyantás, mert ez olcsóbb: a sima Guide-ot egyikhez sem sorolták fel (csak a Guide RE-t, de annak meg az alsó íven van egy kis bevágás, ami az enyémen nincs. Viszont ahogy néztem, a Sram/Avid Trail betétje ugyanaz lesz. Ha beválik, jöhet a fémes.
Tárcsára kíváncsi leszek, tippre hamarabb fog kopni, de a legolcsóbb Sram 2,7x ennyibe kerül és kb 1,4x ennyi a súlya (előbbi fontosabb volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Grim Dawn
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Commandos: Origins teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest