- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
zsocy #177407 üzenetére
Amúgy ez a hosszú zokni miért jó?
A szelet én is beszívtam. De leginkább azért, mert felmarták az utat, amerre mentem volna outival, így maradt a nyílt terep (persze, hogy odafelére volt hátszél, ami nem is lett volna baj, mert eredeti tervek szerint vissza legalább lett volna pár fás rész). Így a recovery-ből lett egy elég kihajtott kardió, mert siettem a vonatra
.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
zsocy #177407 üzenetére
Ja, a sisak az valahogy egy amolyan határvonal a muglik és a "rendes" bringások között. Vannak még nagytatás tempóval andalgós sisakos trekkingesek, akik 15km körre úgy telepakolják a bringát ócska táskával, mint egy bikepackingos, nos ők még fél lábbal muglik, de nekük is szoktam köszönni
.
-
Maximum1
őstag
válasz
zsocy #177407 üzenetére
Amikor megvettem első koskormányosomat nekem is eleinte furcsa volt hogy mennyi haverom lett hirtelen.
Haver jön velem neki nem, de nekem mindig intenek, engem nem zavar, sőt!
Nekem dobogóköre menet suhant el egy sporttárs, még odaszólt hogy ez meglesz ne add fel, gondolom látta a hátsósoron hogy már a végén van
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest