Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Hasaggymeg #118021 üzenetére
Hmmm, egy rövid pillanatra eszembe jutott már régebben, de el is hessegettem, mert semmilyen közlekedési eszközzel nem szeretem a fülest. Nem csak azért, mert volt már pár ilyen baleset, hanem mert alapvetően szeretem hallani a környezetet. Most is inkább az a cél, hogy a környezetem halljam jobban, nem is annyira a szélzaj elnyomása. De ha a kettő együtt van, az lenne a jó.
Persze akkor, ha a füles "túlsó végén" valami eszköz van mikrofonnal live bekapcsolva, akkor az már másDe akkor meg egy lehalkított hallásjavító is megtenné. Bár lehet hogy annak a mikrofonja is szélzajos tud lenni.
Fülest akkor sem favorizálnám, ha elhagyott erdei utakon tekernék, mert most már nálunk is eléggé megsűrűsödött a medveállomány
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest