Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz haiduo82 #291811 üzenetére

    Bryton 420-at használok már lassan 4 éve.

    ami pro:
    -üzemidő nagyon jó, kijelző nem párásodik,mint a 410-310,stb széria, és jól is látható a kijelző.

    élő nyomvonal funkció egész jó, elvileg folyamatosan látja a hozzátartozó hogy hol haladok,mennyit tettem meg mi a sebességem.

    Adatokat természetesen stabilan kiirja, bár nem lehet kézileg beállitani hogy csak gps vagy csak galileo müholdot használjon. (nem tudom hogy egyszerre képes e többen fent lenni, vagypedig ő dönti el éppen melyiken, gondolom az utóbbi, hiszen gps+glonass módban érhető el a galileo meg a qzz mühold is, nem gondolnám hogy egyszerre 4 műhold rendszeren van fent folyamatosan, úgytudom erre egyik se képes)

    -ha megállsz pihenni és kikapcsolod, aztán vissza, akkor folytatja a rögzítést, ez hasznos, hisz addig se meríted amig pl egy balatonkörön ebédelsz,stb.

    ami kontra:
    -navigiálásnál(csiganyál) épületek között meg meg ugrik, nem pontosan követi le a haladást, így sokszor előfordul hogy 40el gurulva le lejtőn kellene egyik utcán lekanyarodni, de amikor mutatja már túlmentem, de az ilyen "dombos-fás (pl szentendre ) részeknél is már meggyűlik a baja néha , hiába a betöltött útvonal, előfordul hogy nem jól mutatja, alföldön mersze jobban boldogul.

    -eddig stabil volt, de mostanában(a múlt heti fw frissités óta) újra előfordul hogy lefagy, feleségemnek is ilyen van, az övé pedig mióta megvettük, nem képes sokszor áttölteni az android appra az edzést-tekerést. felmegy 100%-ra az áttöltési töltőképernyő, de mégsem jelenik meg sehol, kézileg kell behúzni a bryton web felületén.

    -képes kiirni az üzenetküldő appok szövegeit, vagy ha hívnak. Ez az első fél-1 órában működik utána már nem...

    -group ride: elvileg látnád a társad sebességét, pár adatát, gyakorlatban meg csak nagyon belassítja az eszközt így nem érdemes használni.

    -barometrikus szenzor: jó dolog, állitolag pontos. csakhogy ha fúj a szél be be mér -+1%-os emelkedőt-lejtőt, így már mindjárt nem lesz pontos, azt nem tudom hogy ha megadom a straván hogy a strava térkép szerinti magasság adatokkat írja ki az pontosabb -e ,elvileg nálunk annak is vannak hiányosságai mert a pontosabb szintrajz csak nyugatabbra érhető el, itt a gagyibbat használja a strava.Persze az aktuális meredekséget mutatja, de azt pedig egy kis késéssel, felmész egy hídra, már felértél és sík, de még mutatja a százalékokat. van emelkedő lap is melyen láthatóak milyen meredekségű emelkedők következnek, ezen se mutatja valami pontosan a pozíciód, nem is igazán lehet róla leolvasni semmi relevánsan használhatót.

    -Strava Live segments-et nem ismeri.

    -útvonalak: nem mindig fogadja el a gpx-eket, ha be is sikerül tölteni és átkonvertálod turn by turn-re hogy írja az utcaneveket, előfordul hogy áttervez pár utcát. talán tuti megoldás ha motor módra állitod a bryton web tervezőt és úgy töltöd fel az eszközre akkor kisebb esélyel vezet le értelmeten helyeken a felsőbbrangú utakról.

    -kár hogy nem lehet beállitani hogy az autopause hány km/h alatt pauzálja a tekerést, így ha lassan mész pl emelkedőre akkor is lepauzolhatja neked a ride-ot miközben tekersz.
    A rögzítás meg ha elindulsz nem azonnal kezdődik meg, valamint ha megállsz kell neki még 2 másodperc hogy megálljon.ez természetesen nem nagy gond,valószinű nem ezen fog múlni senkinek sem a jó átlag, csak fura hogy spd szenzorral miért nem tud azonnal megállni hisz tudja hogy nem forog a kerék.

    sajna crash alert nincs benne, nem tud megadott kontaktot értesíteni ha baleset érne.

    ha akarsz csiganyálas navigációt ami meg meg szivat, akkor 420, ha ez nem kell akkor inkább 320-at vedd.

    Rose Count Solo 1:
    aki akart venni M ,S vagy XS méretben, nos ezek Sold out!

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák