Hirdetés
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon #278051 üzenetére
Nekem csak RudyProject fotokromatikus lencsékkel van tapasztalat, Red és Black lencséim vannak Cutline modellel, leginkább Red el megyek, és tökéletesen látom vele(black-el nyáron talán....nem emlékszem
) , de egyébként sem lenne gond mert ha vezetek lenézek és lencse alatta pont látom a kijelzőt., én is automatikus fényerőn tolom.
Ám bizony így is földutakon akart vezetni. Ha gravel úttípust indítottam, akkor nem lehet ebből kizökkenteni anélkül, hogy elveszne a felvétel? Nem találtam meg. Mert miért ne akarhatnék egy adott pont után műúton visszatérni.
Fogod és a "navigációt leállítása". Ettől az óra megy, de a navigálás leáll, és tervezhetsz újat. A többiről így óra nélkül nincs infom.Ha letérnél az útról amit ő ajánl, akkor ha kitartóan mész mész tovább, egy darabig fogja csak mondogatni hogy "fordulj vissza" rossz gps szokás
aztán észhez tér, és kikeresi neked hogy tudnál újra az útvonalhoz csatlakozni leghamarabb arról amerre mész épp, és már arra navigál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Yettel topik
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest