- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az edzetlenség miatt van. Én most keltem fel 6 hét nulla mozgás után a kanapéról (térdműtét után), és 120-as átlagpulzussal sétálom a 3-4 km-eket. Korabban 20 (de inkább 25) kmph alatti biciklizésnél nem volt ilyen pulzusom. Majd alakul. Nyugalmi pulzusom is teljesen elszállt, amikor maratonra készültem, 50 körül volt, néha alatta, most örülök, ha nem 70. Vérnyomásom az épp rendben van, de én is gyógyszert szedek rá amúgy. A sport az olyan, sajnos, hogy rendszeresen, és hosszú ideig kell csinálni, hogy eredmény legyen, aztán nagyon rövid idő alatt el lehet veszíteni, a it összeszedtél. A jó hír az, hogy ha egyszer megvolt, akkor már könnyebb visszakapaszkodni. Persze nem éves szintű kihagyás után, hanem mondjuk ilyen pár hetes-hónapos kieséseknél.
* Ezért fosom így a hozzászólásokat, mert már kockásra unom magam, mozogni meg még nem igazán tudok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest