Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Az edzetlenség miatt van. Én most keltem fel 6 hét nulla mozgás után a kanapéról (térdműtét után), és 120-as átlagpulzussal sétálom a 3-4 km-eket. Korabban 20 (de inkább 25) kmph alatti biciklizésnél nem volt ilyen pulzusom. Majd alakul. Nyugalmi pulzusom is teljesen elszállt, amikor maratonra készültem, 50 körül volt, néha alatta, most örülök, ha nem 70. Vérnyomásom az épp rendben van, de én is gyógyszert szedek rá amúgy. A sport az olyan, sajnos, hogy rendszeresen, és hosszú ideig kell csinálni, hogy eredmény legyen, aztán nagyon rövid idő alatt el lehet veszíteni, a it összeszedtél. A jó hír az, hogy ha egyszer megvolt, akkor már könnyebb visszakapaszkodni. Persze nem éves szintű kihagyás után, hanem mondjuk ilyen pár hetes-hónapos kieséseknél.
* Ezért fosom így a hozzászólásokat, mert már kockásra unom magam, mozogni meg még nem igazán tudok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- GARMIN Varia UT800 okos első lámpa
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest