- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
jól tudod, én fehéret használtam piros búrával. ugye a fehérben ilyen zöldes/sárgás fényű ledek voltak, a piros búrával olyan volt az összhatás mint egy index
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Xantomas
őstag
Nekem van egy, de gyárilag sárga ledek vannak benne. (középen egy jégkék, mert elemcserekor a középsőt sikerült kitörni).
Az utóbbi időben, komolyabb világításra lett szükségem, ezért lecserélném, mert sötétben csak arra jó, hogy engem lássanak, de semmit nem segít azon, hogy én lássak valamit. Mit ér meg neked? Vagy az ép nyák alapján marok, és kivágok neked egyet, de azon nem lesz védő lakk.
Másik, közérdekű közlemény.
Bringázás közben, valaki, elhagyta a pénzét, TESCO-s blokkal együtt a Fogarasi úti OBI mellett, a bringa úton. Tesco információján otthagytam a mailcímem, hogy ha valaki keresi a pénzét, annak esélye legyen hogy visszakapja.
Ha valaki tudja, hogy mi van a blokkon, és mennyi pénz, az keressen meg az adatlapomon található mailcímen."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest