- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Mini PC
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
Aktív témák
-
CurrentValue
tag
válasz Kazimír #45023 üzenetére
nálam WD40 és ujrakenés elég instant, lehet nem a legjobb megoldás
én kérdésem:
Milyen belsőt ajánlotok, és mennyire van értelme a defektvédő haboknak meg többi humbuk cuccnak? Bírnám ha pár gramm többletért soha nem kellene tartanom a defekttől ( természetesen light használat, mellett nem akácosba). Kicsit a mostani slickek megadták az utálatot a felni szerelgetés miatt. ( mondjuk takeyard kollégától azt hiszem sikerül egy komprumisszumos külsőt szerválni emészthető áron. )
azon is gondolkodtam hogy a gyári kerékszettet meghagyom a slickel és kéne szerezni olcsón valami hasonló tudásu kerékszettet mint ami a Konámba van gyárilag. Valakinek esetleg elfekvőbe a sufniba?Meg a hátsó kerekem kotyog?! kb 3-4mm-t , eezzel mit kezdjek? Esetleg valami LELKIISMERETES szerelőt tudtok-e? Az eddigi hely ahova vittem szerintem csak lehuzott, a bringám eleje is kotyog, de azt mondta tökéletes ( kb 3-4cm lehet amit bolint ha elsőféket huzok, amugy meg 203as tárcsát szerettem volna feltenni,de igy minek?)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest