- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz CurrentValue #37913 üzenetére
szép bicó
szabad tudni mennyibe volt ?nekem is a külsővel van gond, eléggé vegyesen használom aszfalt és földút
és az aszfalt nagyon eszi a hátsót. valami oylat szeretnék ami bírja a vegyes használatoteladó: vadi új soundcore motion+
-
KaraDani
addikt
válasz CurrentValue #40727 üzenetére
Van láncnyúlásmérésre szerszám pl. Múltkor én pl amikor valamiért bringás boltba mentem megkértem nézzék meg, bizony a crossomra már ráférne minimum a lánc csere.
-
válasz CurrentValue #40734 üzenetére
A ha a vékonyt kérded, az bontrager satellite plus
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
válasz CurrentValue #40742 üzenetére
a pár volt 5k, debrecen chili sport
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
dqdb
nagyúr
válasz CurrentValue #44511 üzenetére
Rosszul tudod: amargo és Ba cy lus is csepeli.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
amargo
addikt
válasz CurrentValue #44511 üzenetére
Szia, noha Csepelen is szoktam Csepeli lévén
Szólok Neked, ha megyünk tekerni, de kérdés, merre jönnél?amargo:
Nemrég ültem outin, a világba kilehet vele tekerni, én semmit nem éreztem 100km alatt, pedig hegyet másztam vele nem gyenge átlaggal - na jó ezt a részét azért éreztem, akkor.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ludsimon
veterán
válasz CurrentValue #44677 üzenetére
Ennyi pénzért nem igazán éri meg.
Max akkor ha a telefonod rá mered tenni a kormányra. De akkor is nagyon drága érte.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz CurrentValue #44680 üzenetére
Akkor úgy semmi értelme.
Akkor lenne, ha látnád folyamatosan az adatokat.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz CurrentValue #45024 üzenetére
3-4 mm-t jár a hátsó kereked?
Az már kuka lesz.
Nekem 1-2 mm-t mozgott és éppen, hogy menthető állapotban voltak a csészék.
Készülj fel anyagilag egy agycserére.
Ezt a szervizt ajánlom.[ Szerkesztve ]
undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz CurrentValue #45027 üzenetére
7-8 budapesti fórumozóról tudok (beleértve magamat is), akik még meméék váci boltjába is képesek voltak kimenni szervizelni. Gondolom okkal
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ludsimon
veterán
válasz CurrentValue #45027 üzenetére
Én - mint írtam - a Váci boltjába vittem be a bringát - igaz, látogatási okokból.
Amúgy a Budapesti boltba gurultam volna be.
Csepel... Ha még gurul a kerekén az a canga akkor miért akadály?Nem hiszem, hogy akadály lenne az a 20 km oda-vissza, vagy mégis?
Átlag ember, aki életében nem ment ennyit képes erre a távra.undefined
-
tekeyagd
aktív tag
ment privi!
-
törölt tag
Ha nem vagyok túl indiszkrét, melyik szerelő az? Csepelen? (Én is, meg amargo is csepeliek vagyunk. ) Esetleg privátban írd meg, ha nem akarod ide.
-
törölt tag
válasz CurrentValue #45037 üzenetére
A sportpályával szemközti boltot nézted már? Szerintem még mindig az a legkorrektebb szerelő, nálam csomószor ingyen csinál meg dolgokat, mert bukik a szépséges moser biciklimre.
(Egyébként ez tényleg így van, elég erős nosztalgiát vált ki a régi versenyzőkből egy ilyen masina látványa.) -
törölt tag
válasz CurrentValue #45039 üzenetére
Hát nem tudom, én már sokszor láttam, hogy viszik oda defekttel a bringát, de egyszer sem mondott 4 napot. Az valami nagyon extrém helyzet lehetett. Egyébként én azért tartom, hogy egy valódi bringás az legalább egy defektet tudjon, és csináljon meg maga. A hétvégi bringás viszi általában egy defekttel is a szerelőhöz a biciklijét. Aztán ne csodálkozzon, ha 4 napot mondanak neki, hogy következő hétvégére kész legyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CurrentValue #45042 üzenetére
A pumpa még nem is okvetlen kell, hisz benzinkútnál felfújható a legtöbb bringa gumija (feltételezem, nem országúti); pótbelső kell inkább, meg gumileszedő. Az meg bőven belefér például egy ilyen biciklire szerelhető táskába, vagy van nyereg alá tehető is, az sem rossz. Országútinál egyébként tényleg jó móka táska nélkül hajtani, annál nagyon megérezni az irányíthatóságon, a gyorsíthatóságon, szerintem egy ilyen táska sem tenne jót. Mégis mindig hátitáskával tekerek, már csak a lakat másfél kilós. Időnként azt nem is viszem magammal, ha nem kell lezárni, de alapvető szerszámokat mindig.
(#45041) rétisün:
Ezt mondom én is.
Ma délután nem használtam ki a jó időt, és nem mentem bringázni. Inkább aludtam.
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Hidd el megéri bevinni Meméékhez. Én tök tudatlan csöppentem be a topicba év elején őt ajanlották, és egyaltalan nem bantam meg. Hidd el nem véletlenül hordtak ki vácra az emberek a bringajukat, miota meg Bp-n is van üzlet azóta kánaán ) Nem fognak semmit rádsózni, ellenben elmondják mit és hogyan érdemes csinálni.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
ludsimon
veterán
válasz CurrentValue #45099 üzenetére
Na jó, de tanítani is kell, mert különben nem mellettem fut hanem össze vissza, esetleg át próbál előttem menni és nagy baj lesz belőle....
undefined
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz CurrentValue #45292 üzenetére
De igen. Vannak CL-os tárcsák más gyártóktól is, pl. Avid. Magura fékkel is lehet más tárcsát használni, és ha lehet, akkor nem árt úgy választani "új" kerékszettet, hogy ne kelljen új tárcsákat venni a kerekekhez, ha nem muszáj. Nem így tűnik logikusnak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CurrentValue #45992 üzenetére
Hát ha érettségi/felvételi van, akkor nem szabad.
Különben meg a dunapartra országútival kizárt, hogy menjek. Egyetlen jó út van a duna part mellett, az a hollandi út (már csepelen), aztán az üdülő sor (ami nem is közvetlen a duna part) jó még az m0-st követően, de igazából úgy ennyi. A többi, ha nem tévedek, akkor földút, abból sem a legjobb. Montinak való, országútival örülök kb. ha egy kis füves részen át tudok menni.
[ Szerkesztve ]
-
tekeyagd
aktív tag
nos.
miután a múltkor beszívattál egyszer, aztán meg nem jelentkeztél privétra,végre a héten felvetted a telefont. megbeszéltük a mai találkát, házhozmentem, vártam fél órát miközben hívtalak háromszor,de semmi, majd elmentem egy ügyfelemhez, ahonnét hívtalak megint,egyszer kinyomtad majd persze nem vetted fel másodjára.mindezek után csak annyit fűznék hozzá: AZ APÁD FASZÁVAL,AZZAL JÁTSZÁL KISKÖCSÖG...
a többiektől elnézést a hangnemért, de az ilyen kis szarláda emberek nagyon ki tudnak hozni a sodromból...
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest