Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
Aktív témák
-
fidig
tag
válasz
Ariadne #40370 üzenetére
Elhiszem, hogy szép volt, de úgy érzem jól tettem, hogy nem mentem tovább. Azt a +300 méter szintet nem hiszem, hogy bírta volna a lábam, így is nagyon megszenvedtem mire visszaértem a kocsihoz. Izomlázam szerencsére nincs akkora, mert este vettem egy izomlazítós fürdőt, az kicsit jót tett. De amúgy nagyon elfáradtam. Az a köves rész nagyon durva volt tényleg, ott majdnem borultam egyet
meg sajnáltam szegény bringát is, majd egy alapos tisztítás ráfér majd, meg Balcsi előtt beviszem Meméékhez egy átnézésre is. De jó volt mindenki, jól bírtuk, pedig elég dög meleg volt
Viszont nagyon örülök, hogy felmentünk Prédikálóra, az a látvány tényleg vmi hihetetlen, aki még nem volt ott fent, nem tudja mit veszít.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 7
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest