Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Gaming notebook topik
 - iPad topik
 - Androidos fejegységek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

fordfairlane
veterán
Az XML egy strukturált szöveges formátum. Két jellemző felhasználási területe van webes környezetben: az egyik maga az adattárolás, amikor pl. XML fájlokban vannak letárolva az adatok.
Másik jellemző felhasználási módja az, amikor két programkomponens adatokat ad át egymásnak. Ilyen például az AJAX, amikor a szerver adatcsomagot állít össze, mondjuk például mysql-ből olvasva ki, XML formátumúra alakítja az adatokat, elküldi a böngészőnek, ahol a kapott adatot javascript dolgozza fel, és a script jeleníti meg az oldalon.
 - 

zka67, Speeedfire: Noss, köszi szépen, megnézem mindegyiket, de asszem félreérthetően fogalmaztam.
Arról van szó, hogy van egy elkészített HTMl doksi, és azt kell majd több embernek bővíteni tartalommal, pont úgy, mintha bármilyen szövegszerkesztővel tenné ezt.
A HTML kódra senki sem kíváncsi, indeössze dokumentumként tekintünk rá - engem kivéve. - 

wolfman
veterán
32x32 pixel méretű, RGB/Alpha channel-esre állítottam az IconMaker-t, mentettem favicon.ico néven a htm fájl mellé, kódban nincs semmi iconra vonatkozó, de most sem működik!
Ám mostmár hagyom a francba. Van még tanulnivalóm, nem akarok itt leragadni. Majd egyszer megoldódik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Sorozatok
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - iPhone topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Eredeti játékok OFF topik
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
 - Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest